Saur

mellandagar

Publicerad 2015-12-30 06:06:02 i

Mellandagarna har spenderats med att dela ut post, i måndags blev det en 11 timmars dag, kände mig ganska värdelös som brevbärare då,  men det var reklam och djävulskap och portkoder som inte fungerade och glömda nycklar...ja då tar det tid! I går kapade jag tiden med 3 timmar, en klar förbättring och jag kände att dela ut brev kan nog fungera bra i vinter ändå, det svänger fort på postis...:)

I söndags körde Sollefteå första delen i Västernorrlands cup, 3 varv på en 2.2 km bana, eftersom John fortfarande är sjuk körde jag både Frank och Igor, kul att få köra båda och jobbigt att maxa på den ganska kuperade banan i 6 varv, roligt också att jag kom 1:a med Igor och 2:a med Frank, inte varje dag man får knipa två placeringar på samma tävling! Igor gick som ett skållat troll åt alla håll och kanter, han verkar onekligen älska att springa och dra men hans fokus är både upp och ner och hit och dit, men han är stark och det ska bli spännande att se hur snabb han kan bli när poletten trillar ner på riktigt. Eftersom det var varvning 3 gånger och vi gick ner i stadion alla gånger så blev det bra träning för lillen! När jag sen körde Frank var det som att lugnet la sig, Frank kämpade så fint och han är klockers i omkörningar och följer banan utan att fundera, fina killen! Troja fick racea med danvind och kämpade även hon på bra! 
Annars verkar snön vara svårflörtad i år, vi har plockat fram långfärdsskridskorna...men snart får man nog ge sig och åka till nå kostsnöspår och varva runt även om det tar emot, längtar efter våra fina Ljustorps spår!

Nu ska jag upp och hoppa och ta på mig den blå/gula uniformen, jag hoppas på en lika bra dag som i går. 

Jul, jul....

Publicerad 2015-12-26 13:54:35 i

Julen är näst intill över och vi är på G hemåt mot Ljustorp!
Snöläget är bedrövligt och John har blivit tokförkyld, Troja är på G att börja löpa och våra småpojkar är kära. Men vi har ändock haft en supermysig Jul med familjen, Loui fick ett par skidor och han fatta grejen direkt, duktig gosse:) 
I morgon är det träningstävling med vovvarna, ska bli kul att se hur de går!  Igor har upptäckt att det är roligt att jaga andra hundar mer än att löpa framåt och Frank blir less när Igor har sina hyss för sig, Troja är den som levererar i nuläget, tjusningen med draghund...man vet aldrig vad som ska ske...:)

uppdate ifrån tänndalen

Publicerad 2015-12-22 21:06:42 i

Här har vi det gott trots blidväder och isiga spår! Hundarna har mest fått mysa i stugan,  men jag och John har i allafall kunnat staka några varv i bruksvallarna, vi är för lata för att valla på klister och det är för isigt för att skatea...ja då blir det stakning,  kan villigt erkänna att det känns i mina arma armar...
Jag fick en tidig julklapp av John, ett schackspel, än så länge är jag obesegrad, kul med schack! I kväll var vi ute och åt go mat och drack vin, nu ska vi tända upp en brasa och sen hoppas på att den lilla snön som trillade ner i från himlen gör att vi har ett större utbud av skidspår tills i morgon. So long snart är det jul!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela