Saur

kittad!

Publicerad 2014-10-28 21:10:51 i Allmänt,

Nu har jag kittat upp med skateskidor inför vintern! Det känns bra, jag har även åkt sommarens andra skatepass på rullskidorna...det kändes väl kanske inte riktigt lika bra, men man ska ju börja nånstans.
Hemtentan gick förhoppningsvis vägen i går och i dag har jag lyckats knappa in två uppgifter i skogsskötseln, nu känns det som att jag är on the road igen med skolan.
I morgon börjar dagen med ett tandläkar besök, sen bär det av till huddik och sista pinnrycket!

älgjakt och tenta

Publicerad 2014-10-27 07:10:57 i Allmänt,

I går var det tänkt att jag skulle tentaplugga HELA dagen...så blev det inte. Jag jagade älg med John i stället, drack varm choklad, doppade mackor och myste i skogen, sen läste jag ändå en sida i en pluggbok, sen fick jag lite bordetränaångest och sprang en sväng med Igor och sen var det tydligen middag och bastu time i Lövberg... oh happy days😏 Anledningen till att jag borde ha pluggat är att vi i dag har en hemtenta på 10 timmar i metodkursen. Men jag tror att det ska gå vägen ändå. Hoppas jag...


highlife i huddik

Publicerad 2014-10-22 00:32:28 i Allmänt,

Vissa dagar går det bättre, vissa dagar går det sämre...nu när kniven börjar närma sig strupen (det börjar bli dags för vägarna att bli färdig pinade..:) så går det så klart lite sämre, under de senaste tolv timmarna har jag både fått ragga startkablar och batteri när traktorn fick för sig att ta en pause mitt på en koskit spridd väg och även ta en sväng om till hydroscand på kvällskvisten för att få en slang fixad. Men förhoppningsvis har MFen bråkat färdigt för i dag och Andrea kan köra i kapp de missade milen i natt😊 Hej hopp! nyduschad och fresh ska jag nu hoppa in i husvagnen. highlife i huddik. Go natt!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela