Saur

phju..

Publicerad 2010-03-25 22:04:35 i Allmänt,

Är rastlös, har bäddat sängen, badat, lagat och ätit våfflor, läst några sidor ur en bok, borstat och gjort ett halvdant försök till att platta håret, grubblat över hur frisören tänkte när hon klippte mig, blev förbannad för att det ser ut som hon har klippt ur ett tuggummi ur håret på mig, lagt ner ilskan och börjat vänta på att håret ska växa ut igen...gett upp. Kikat lite på san francisco, facebookat, lyssnat på baseballs, städat ur en väska från Vindeln, gjort en fläta i luggen, tagit ut flätan....det är jobbigt att vara ledig. phju.

lilllördag..

Publicerad 2010-03-24 18:41:30 i Allmänt,

Vi firar med vin och gulashsoppa + lite vitlöksbröd, kan inte bli bättre!
Har tränat lite svängar med Maja och Palle efter jobbet, det där uppåket är ju visst på lördag och vi är visst ett gäng som ska vara med, så nu tre dagar innan passar man på att träna, maja trodde att det skulle kunna gå vägen för oss, så jag litar blint på det...uhm.

Nu ska vi kika på New Moooon och på söndag är det Hildings grand prix, förra året kom vi två! I år har jag nytt lag, frågan om det kommer att gå lika bra...snabbt.

Go & Gla..

Publicerad 2010-03-23 22:06:08 i Allmänt,

Hemkommen och go och glad från Vindelälvsdraget!
Jobbade heldag i dag, småsjuk och småtrött, men de gick vägen det med.
I går kom världsomseglaren Coockie Dough till skalet! Var ju år och dag sedan man såg henne, så vi slog på stort och käkade pizza i några timmar sen blev det kvällslyx med ben&jerrys och rödvin, mycket, mycket skoj!!
Nu är det enbart 3 (kanske 4) veckor kvar på det här Skalet, sen så bär det av till San Francisco till den 3 april! Den ni, inte fy skam!

Vindeln bjöd på lite sol och fina dagar!snart...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela