Saur

Bärplock 2005

Publicerad 2006-11-30 23:30:26 i Allmänt,

Bärplock 2005
 Plockar bär med syskonen, svågern och mannen.
Störtskön dag med ännu skönare kläder;) Mammas lila outfit is the shit!

Nu blir det nog sängen...en alldeles kall....ensam...stor...säng.
-Sluta fjolla och gå och lägg dig!

Natti natt!

Ski Center

Publicerad 2006-11-30 21:19:33 i Allmänt,

 Återigen är det bevisat att helvetet inte alls ligger oöndligt långt ner under jorden, utan det ligger i den lilla guldbyn Åsarna....guldbyn...
I dag : tre bokningar + en oanmäld skidklubb som kommer instampandes och vill ha mat, bara att nicka och le och säga att " Det går så bra så!!", också är resten av kvällen ett kaos utan dess like, all mat blir försenade, världens suraste gubbe klagar på att han inte har fått sin fisk, han har väntat i HELA TIO MINTER, !"#¤%&/gubb!"#¤%&/, han borde få influensa, hoppas fisken var förgiftad, minst! Sen så anklagar han mig för att vara en !"#¤%, och säger att han ska säga till min boss att han minsann borde anställa vettig personal....min boss tog ett snack med gubben och gubben muttrade nu att fisken allafall var äcklig...moget.

Nu sitter jag här och väntar på att "skoteralliansen" ska pallra sina feta ben härifrån så att jag kan åka hem och tjura, längta efter Rudolph och göra en packlista....den här månaden kommer att bli jäkligt kul märker jag, sen med tanke på att jag kommer att jobba här på ski ca: tusen dagar gör inte saken bättre...less är jag nu.

pep, pep!

Jag vill till SydAfrika Nu!!

Ser framemot att jobba i morgon, ska bli så underbart roligt att få hänga här på ski center med allt härligt folk, en italienskbuffé och 1000 personer som står och trängs och väntar på att få mat....mat som säkert är gör god....MEN, som också ska göras av två människor som har nada koll, japp jag och syrran ska tydligen fixa en Italiensk Buffé i morgon....good damn...

seriöst

Publicerad 2006-11-24 00:06:44 i Allmänt,

Jag har mål med livet, jag vill göra saker, jag har absolut inte tänkt stanna i Åsarna i resten av mitt liv.
Jag har bara råkat hamna här på vägen. Jag skäms lite när jag sitter i kassan på hydro, mest över mig själv eftersom jag klagar en del på de som bor kvar i åsarna livet ut och inte rör på sig en tum, de är ju faktiskt upp till var och en, men jag har alltid (nästan..) sagt att jag ALDRIG skulle flytta hem efter studenten, JAG skulle minsann reda upp mitt liv och innan jag skulle sätta ner mitt pick och pack hemma i Storhallen igen! NO WAY! Men hur blev det? Hade det inte funnits ett superjobb (gillar faktiskt ladugårdsarbetet) hemma på gården så hade det kanske inte blivit så här, då hade jag rett mig själv ändå.
Men jaa...nu sitter jag här, och är för tillfället faktiskt rätt nöjd med det, jag hade nog inte kännt mig lika nöjd i fall jag inte hade haft en resa som väntar, förhoppningsvis ett jobb i Abisko och planer på att utbilda mig till något jag gillar...typ fritids/friluftsledare av något slag eller kanske något helt annat, men jag har kommit på att jag gillar att vara ute och att jag tycker att det är grymt ostimulerande att sitta i en kassa, torka bord, sälja svenskan, diska och alla andra helt värdelösa uppgifter som finns för den (oftast?) outbildade människan...inget fel på det arbetet egentligen, men eftersom jag kommer att jobba ungefär en tredjedel av mitt resterande liv så vill jag minsann ha ett arbete som stimulerar mig, och det kan väl inte vara svårare än att se till att man skaffar sig ett?
Kanske är jag ung och naiv, men wtf...man måste ha drömar om man ska ta sig någonstans, och jag VÄGRAR att inte få ett jobb jag gillar sen när jag kommit på vad jag vill bli, nu ska ni inte tro att det är pengarna jag pratar om, nej nej...pengar gör ingen människa lycklig så länge man har tillräckligt av dem vill säga, och i Sverige har man så gott som alltid det.

Bäst att gå och lägga sig innan jag glömmer bort att jag ska upp 06.00 i morgon och öppna på Hydro alldeles själv, vilket ansvar!

God Natt gott folk!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela