Saur

...

Publicerad 2009-01-27 23:24:31 i Allmänt,

Jaahopp. en ledig dag, två jobbdagar, sen TRE sköna, ljuvliga, lediga dagar...gaah vad skönt det ska bli! I går åkte jag, Björn och kidsen + mamma skidor å bräda i vemdalen, jag och daniel ska ju lära oss att trixa med brädan, och i går gjorde jag en 180 i ett big jump...oh ja, det känns bra, kanske inte så snyggt,  kanske att jag ramlar i landningen, kanske att jag flaxar med armarna, men va fan...runt det halva varvet kom jag=). I dag 'är det tisdag, sambosarna har lämnat mig för ÖSD i natt och här ligger man ensamen fram för ett sex and the city avsnitt jag såg tidigare i dag...varför är inte jag ute i svängen?! För att jag börjar klockan sju i morgon? För att jag är en toffel? För att jag är trött? För att jag är chillig och hellre äter godis och tittar på repriser? lite av varje kanske... natti.

muse.

Publicerad 2009-01-23 23:20:50 i Allmänt,

 
bra grejer.

Det blåser som satan ute i kväll och i morgon o på söndag ska det snöa, och vem är ledig på måndag? Jooodå, det är jag. Har chillat på johannas rum hela kvällen, kikat på let´s dance och sett bella åka ut, även om hon låter lite dum så kan hon ju inte vara helt bakom flötet, näe hon är banne mig en duktig tjej, kanske inte på att dansa då..
 Man blir grym på att låta positiv när man kränger liftar i snålblåst och regn, i dag har det låtit så här "grymt, ni har ju backarna helt för er själva" eller..."gud så skönt att äntligen slippa de förbannade liftköerna"...bra, bra. Nu börjar jag piggna till och bli människa igen när det är dags att sova, det är ju inte bra. Torsdag 5 februari ska jag till stockholm på intervju för sommar jobb och om inte Lina är alltför busy med sitt pluggande så är det ju på tiden att hänga med henne, om inte annat så får hon ju pallra sig upp...åre är ju ändå sthlm norraste förort, grannbyn med andra ord.
Nej, slut repeatat på MUSE och god natt då.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela