Saur

rusat in våren.

Publicerad 2013-05-31 07:11:49 i

I går kväll kom mitt snabbare jag fram, trots brist på både middag och uppvärmning kapade jag mitt gamla personbästa på 5 km med 30 sek, high five! hade jag sprungit 9 sek fortare hade jag varit riktigt nöjd. 22:39 min på 5,1...åhh bra saur!

Nu är det en varm arbetsdag innan jag går på 3 dagars ledighet! Ledigheten ska ägnas åt att städa ur övervåningens sovrum så att vi kan boa in oss där, att sova i samma rum som alla våra fyrbenta har ju sin charm men...eller nej, de har det inte, ingen charm.
Även tältning och en tur till galtström kan bli aktuellt. Härligt med ledighet när solen kikar fram och värmer! De känns som...sommar!

ösd.

Publicerad 2013-05-27 10:31:32 i

helgen har tillbringats i östersund, soligt men lite blåsigt och kalla vindar! de e varmare på kusten, + till ljustorp:)
Gick på 10 års reunion med 9a från svenstaskolan, skoj att höra och se vad folk gjort den senaste tiden...10 år går fort!
Jag hann även hänga en hel del med mina gamla byare lina, go lunch på stan och badhusparkshäng, ösd är bra fint ändå.
På söndagen snörde vi på oss dom snabba skorna och styrde mot andersön för att springa andersön runt, kanonfin tävling med en kul terrängbana, solsken och lagom svalt i luften, många deltagare och glada miner. benen var ganska pigga och huvudet tänkte glada tankar när jag sprang, mycket bra! läser just nu boken born to run, där springer dom och ler hela tiden...är inte riktigt där. än. men ge mig några mil till i benen så ska jag nog smila mig igenom löparpassen. ett minus var dock att hjärnan ignorerade lite knäont. som blev mkt knäont. så i natt har jag fått sova som en stelbent. men lite mera yoga på det så blir de säkert bra till torsdagens vårrus!


loppica

Publicerad 2013-05-11 17:19:00 i

i dag har vi tävlat, de gick ju så där, kramp i magen efter 2 km, vid 3,5 km kunde jag springa fortare igen och 1,5 km senare korsade jag mållinjen, 10 sek från tiden jag hade tänkt, men ändå en andra plats och de var ju bra. äch...säsongspremiär, man får va nöjd, nu kan de bara bli bättre. kände inget i knäet som har levt loppan heller, stort plus, kan vara morgonyogan som fått ordning på de..:)john sprang fort som alltid, heja
banan i mun efter målgång. nu ska vi ut och äta i sundsvalls vimmlet, östersund möter sundsvall, fotboll, kan nog va lite folk ute!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela