Saur

onsdag

Publicerad 2020-12-09 12:56:56 i Allmänt,

Olga sover i vagnen ute och här ligger jag i soffan och har precis sett klart sista avsnittet i den sista säsongen av the Crown, bra serie! 
Odd är på förskolan, så jag drog en chansning på fm och drog med Olga i vagnen upp till gula huset för att gå lite stavgång, hon sover alltid i vagnen på förmiddagen och brukar sova klart sin 2 h ish lur oavsett om vagnen rullar eller står stilla, men varje gång jag har gått stavgång har hon vaknat på vägen hem, men denna gång gick det vägen och hon fortsatte att sova även väl hemma, hon gillar sin sömn och jag gillar hennes förmåga att sova bra, dagarna flyter på smidigt när jag vet att hon sover 2 timmar på förmiddagen och sen är nöjd fram tills kvällen. Är Odd på fsk försöker jag passa på att träna eller gå ut och gå, har sprungit en del med vagnen men det börjar bli halkigt och sladdrigt på vägen och jag tycker det belastar lite skevt den där vagnslöpninen. Gymmet har Coronastängt i byn så inget löpband, stakmaskin eller crosstrainer blir det, istället har det blivit några vändor i stavgångsbacken bakom gula huset. Förhoppningsvis kommer snön snart så vi kan dra till spåren på åkern, då kan jag harva och varva runt slingan där medans Olga sover gott i sin vagn.

I morgon rullar bilen mot Åre och en tjejhelg med fokus på Vera 5.0! Vi ska bo på Cooper hill, äta gott, åka skidor (såg ut att ha kommit lite snö) och jag ska njuta av att umgås med vuxna människor i några dagar. Kommer att sakna ongarna, främst Olga som är hejdlöst mammig just nu, men hon har börjat att gilla sin pappa alltmer så det kommer att gå bra, och jag trooor att John ser framemot att få ha dem själv några dagar med. 
Det ska bli flott! Och för att jag ska njuta lite extra av Åre trippen så tänkte jag ta med båda barnen på Birsta en sväng för att uträtta några ärenden nu i em, hehe.





Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela