Saur

aj aj.

Publicerad 2014-01-27 18:16:35 i Allmänt,

I fredagskväll bestämde vi oss för att åka ner och köra harsa ski maraton som gick på lördagen, ett ganska fint klassiskt lopp på typ 44 km, men små segt att varva 3x15, andra varvet gick bäst, första varvet var jag segstartad och sista varvet hade jag typ kramp i både rygg, nacke och armar, det var skönt att komma i mål och pärgröten med de knapriga baconen till kan ha varit bland det bästa jag har ätit. Ja ja 9:a kom jag, jag tycker att jag borde kunna ha åkt i af 10 min fortare men med halvtaskigt glid och svaga armar så får man väl va nöjd.
eller?
Nej nej, nöjd va jag inte, på söndagsmorgonen åkte vi ut till töva för att åka våffeltännet, 20 km klassiskt, ja det var ju kanske dumt av mig att tro att jag skulle känna mig starkare än förgående dag för det gjorde jag inte, men det var i af en kul tävling det med på en himla fin bana.
Så nu har jag avverkat flera klassiska mil i helgen än vad jag har gjort under hela vintersäsongen hitills. Det känns. Nästa klassiska lopp kommer att bli awesome, om det nu blir något. Helgerna framöver är uppbokade av jobb och hundtävlingar...får klura på det.

I dag fick frank dra pulka igen, det gick sämre i 1 km och sen bättre i 4 km, ska nog kunna bli en fin combinedhund det där med. fine frank!
Nu blir det paj! eller kladdkaka...

onsdag.

Publicerad 2014-01-15 22:35:41 i Allmänt,

I dag hade jag och John en ledig förmiddag.
Då passade vi på att ta med oss mamma Eva ut på en morgonskidtur, de tyckte vi alla var en bra ide.
Hundarna fick också följa med, Frank och Troja fick dra lite pulka, nyttigt för hundarna .
Sen blev det lite klassisk kvällsåkning. I snöyra och månsken, väldigt fint!
go natt!
Frank the man.

Publicerad 2014-01-12 18:09:50 i Allmänt,

Frank har sprungit in en dubbelvinst på helgens träningstävlingar, vilken kille! Kul att han kan använda benen till mer än att skutta högt över diken och rakt upp i luften:) Springa fort verkar också vara hans grej, bra Frank, fortsätt så.
En annan glädjande sak som har hänt i helgen är att team sportia har haft rea, det blev både nya handskar, vallor, skidglasögon och en färgglad tröja, reashopoholicen i mig börjar anta nya höjder...nya stavar för kanonpris har jag fått i från pölder med...och nu börjar John hetsa mig med nya skidor. Men hallå, vi måste ju få lite mera snö här hemhma så att grejjerna inte bara blir ståendes som dammsammlare...så det får vänta.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela