Saur

Jobbhelg

Publicerad 2017-09-30 15:48:14 i Allmänt,

Sista jobbhelgen med pinnkörning för i år skulle jag tro, trist att missa roligheter på hemmaplan och att inte få snusa Odd i nacken. Tillfredställande att kunna hjälpa till på familjeföretaget och att nästa lön blir lite saftigare, att få barn är inget som gör en rik på pengar, rik på kärlek, ja. Rik på pengar, nej.


Höstarna har en tendens att bli intensiva, sca jobbet rullar på, skolan ska skötas, pinnar ska sättas, också en begynnande draghundssäsong som smyger sig på på det, kul, men intensivt!

I går lyckades jag i af skrapa ihop några mil på cykeln med Odd på släp, bra belastningsträning för mina lår, Odd sov först, sen tappade jag kärran och Odd vaknade, ingen fara på taket, det var uppförsbacke, sen gnällde han när mössan vred sig över halva ansiktet, jag rättade till det och sen var han nöjd igen och fortsatte att pilla på en flärp i vagnen, i bland undrar jag vad vi har gjort för att förtjäna en sån snäll unge. Alla barn är förstås snälla, men Odd verkar nöjd typ jämt, ingen frustration över det han inte lärt sig än, han är mer asnöjd över det han kan, att dra sig upp i fotstödet på en stol och att cykelsparka i diskhon, hans nöjdhet smittar av sig, förstås har även han små livskriser, men oftast nöjd, han måste ha fått både mina och Johns allra gladaste gener, det gör mig glad.

Dagens lunch blev chiliconcarne med sallad i tacobröd, lyxigt gott. Nu är jag i kälarne...vidare mot stugun, alla reflexvägar ska vara klara tills på måndag, det kan gå!

TeamSwedenläger

Publicerad 2017-09-24 21:15:57 i Allmänt,

I helgen har vi (jag, john, odd och barnvaktenmammi) varit på draghundsläger med team Sweden gänget plus några fler i ramundberget. Det har varit riktigt bra dagar med fjällorientering, stavgångsintervaller, rullskidor, träningsrace med hundar och uppdukad buffé -frukost, lunch, middag, lyx! 

För att både John och jag skulle få möjlighet att hänga med på alla planerade pass hängde min mamma med som barnvakt, lyxigt det också!
Båda har kunnat träna på bra, jag kände mig sliten från dag ett men tyckte att det släppte lite varje dag, är väl kanske förkylning och lite traktorseghet som sitter i. Johns rygg har också samarbetat, bra. Hundarna har fått träna på något vi typ aldrig kör på egen hand, backrace med belastning, både framför stavgångande och på cykel, dem kämpade på ganska fint...men det finns viss utvecklingspotential på det området så det var bra att dem fick träna på det nu.

I kväll blir det en tidig kväll, ska bli skönt att sova i egen säng, John har en lugnare dag i morgon så då passar jag på att trava lite hyggen, blir bra. Go natt!

Söndag

Publicerad 2017-09-17 11:33:40 i Allmänt,

Jag och mamma rockar pinntraktorn i helgen, fint att få in lite timmar, och tillfredsställande när mil efter mil kan pinnas av.

I går hann jag med en springtur innan passet, min bil hade drabbats av logistikproblem och stod kvar i viskan, det blev en lagom morgontur, sista 2 km kändes bra och jag speedade på lite, när jag nådde bilen blev det en kvarts hostsession, men den gick över och sen kändes det ganska bra igen, ser mig som frisk till 95%. 

I morgon ska jag träffa skogsstyrelsen för att ta de första steget i datainsamlingen till min kandidatuppsats, gott att vara i gång!

Tisdag och onsdag blir det Oddi-mammitime, saknar min gobit!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela