Saur

hipp hurra.

Publicerad 2015-02-22 07:20:02 i Allmänt,

Så har jag hunnit fylla 28 år! Vi packade in oss i bilen och åkte upp till fjälls, fjällen bjöd på strålande sol och varmgrader, och lite kylande vind, men det kan man ju nästan ta när det är februari☺ Sjukt fina dagar har vi fått och nu känns det mycket bra att vi har installerat ett badkar i huset, ett varmt bad är det bästa för en ömmande kropp. Vi hade som mission att testa alla våffelstugor på fjället, andersborgs våfflor vann överlägset, mest grädde och mest sylt och krispigaste våfflan, mmm.


I dag kör vi klubbmästerskap i Ljustorp, undrar om Frank ska få göra tävlingsdebut? Det kan nog bli så! Och så ska jag rätta en rapport, den blev inte godkänd, jag som alltid får godkänt?! Rättningen var i petigaste laget kan jag tycka...men det är nog bra för mig, jag blir ju lätt lite fartblind när jag vill att det ska gå fort. göra om och rätt. ja då.

Medelpad classic ski 2015

Publicerad 2015-02-16 12:49:08 i Allmänt,


Det är kul när det går bra! I går var en bra dag, jag fick en fin resa igenom ljustorps byggder och kände mig rätt stark hela vägen, sista kilometern började nacken krampa lite lätt men då var jag ju ändå snart i mål så det var inte mycket att fundera över. In i mål på en andra plats kom jag och jag åkte mycket snabbare än år 2013, det beror nog delvis på att det var snabbare före och lite på att jag har blivit lite starkare på att staka, för det där med att diagonala har jag inte blivit bättre på.

lördagssteken.

Publicerad 2015-02-14 11:07:07 i Allmänt,Dagens stek består av barr, ved, bark, småkvist och finfraktion. Den ska ligga i ugnen i 8 h på 105 grader så att den blir riktigt torr och fin. Sen ska den sorteras, vägas och 10 olika värmevärden ska beräknas, kul med hemmalabb!
En sak som inte riktigt är lika kul är viltbruks planen som ska skrivas, eller det är lite kul, men också mycket omständigt.

I morgon är det Medelpad classic ski, 46 härliga kilometrar igenom bland annat ljustorps böljande landskap. Det kommer att bli jobbigt, får upp pulsen bara igenom att skriva om det, jag och john ska göra en insats och skotta igen spåret med snö i dag, skönt att slippa åka på barmark i af. Sen så tror jag att jag har järnbrist, ska man tro det man läser på nätet så har 40% av alla tjejer järn brist, jag kan nog vara en av de 40%. Blodpudding är ju inget jag förespråkar så jag köpte i stället en flaska blutsaft för att råda bot på bristen, inte jätte gott men inte heller så äckligt.
John har fyllt år och i dag är det alla hjärtans dag, vi har också hunnit med att fira fem år, men vi glömde bort att fira, vi glömde också bort att vi varit ihop i fem år, det kom vi på två veckor senare. Får se om vi firar med att åka upp till fjälls nästa vecka, det verkar vara en bra idé och en ännu bättre ide blir det om vi ska åka kungsleden rännet, då behöver nog våra små ben de mil i benen de kan få!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela