Saur

......

Publicerad 2009-08-30 19:01:11 i Allmänt,

Hej hej.

Helgen har varit fullspäckad. Vi har tagit familjefoto, har hängt med systrarna, käkat familjemiddag tre dagar i rad, grymt, det är fler gånger än vad vi lyckades med under alla dom år alla bodde under samma tak, hela familjen har spelat på hembygdsgården, har käkat kräftor hos Carina, köpt bil, glömt vinterdäcken, hämtat vinterdäcken, varit hos tandläkaren, fikat på bröbua, hängt på "älghelga" och kikat på lillasyster som var med i småstjärornna...ja så kul har jag haft de. I kväll ska jag köra in littlebro till ösd och sen ska vi gå på bio, kan bli sommaren med göran, antingen sover jag i stan eller så styr jag direkt mot Hitra, är mindre sugen på att jobba i morgon, är helt färdig, tror det har med tanden att göra, men det ska nästan bli lite skönt att komma hem till Ön igen, lugnet:)

en ny blå pärla.

Publicerad 2009-08-28 16:14:00 i Allmänt,


JFH 446 & Jag

Kom också i väg till tandläkaren, blev iväg skickad till Myrviken ftv där dom drog ut nerverna ur en inflamerad tand och jag får också boka en ny tid till att fixa till två andra tänder och fixa klart den tanden dom grejade med i dag, tack  jävla skit tänder. Är bedövad i hela käften och har apont, men jag är glad!

ftv.

Publicerad 2009-08-28 08:22:02 i Allmänt,

Jag älskar Simone på folktandvården i svenstavik.
Här sitter jag hemma i storhallen, har så ont i min övre och nedre tandrad, ringer till henne, hon hänvisar till jouren eftersom hon är ensam på ftv i dag och jobbar med papper, så jag ringer jouren, men dit är jag inte välkomen....jag ska vara DÖENDE om jag ska få komma dit, och jag som är så ärlig kan inte säga att jag är döende. Ringer tillbaka till Simone, hon hänvisar tålmodigt vidare till Brunflo ftv, som säger att de inte har några tider, MEN jag ska ju ringa jouren!! Berättar hur läget är, hon säger åt mig att ringa och skälla ut jouren!! Det gjorde jag inte, jag ringde tillbaka till Simone, hon har ett hjärta av guld, jag grät...hon sa att hon är ju inte tandläkare, men tandhygeinist är hon, så hon kan kika på de men inte göra så mycket, men det känns så värt att få reda på om det är två härliga hål, eller visdomständer, eller kanske något annat....det finns fortfarande goda människor här i världen!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela