Saur

come back...

Publicerad 2011-08-20 08:58:54 i Allmänt,

Efter en lång men samtidigt snabb vecka är de äääntligen helg!
I går körde vi fredgasmys deluxe, chiliconcarne, vitlöksbröd, go sallad och ett glas rött, tända ljus och fyra i rad, skön och soft fredag, för att smälta maten stack vi upp till röjje för att simma hundarna, det är fortfarande varmt i vattnet så man får passa på, troja var snabbast, jaggen mest högljudd och rebus var nog nöjdast som fick hänga med John. vet ingen hund som är så kär i sin husse. tror inte ens troja tycker om mig så mycket som rebus gillar john.

I dag blir de en långprommis med hundarna i skogen, skönt att kunna ha dom tillsamans igen efter typ 2 månaders i särhållning, dels på grund av Trojas härliga löp och dels på grund av Jaggens tokiga rygg som han nu inte verkar känna av något av! supers! Sen om det blir som jag tänkt så ska jag spackla klart nedervåningen i vita huset, john och elektriken har fått spotsen i köket på plats och det är nästan så att man inte kan bärga sig utan vill ta med sig tekannan ner och mysa till det med en kopp! Blir så otroooligt fint, mysigt ljus och härligt hus!

är jag riktigt på hugget så kan de blir så att jag åker en tur på rullskidorna med! jag är lite taggad på att köra vasaloppet i vinter och ska jag göra det är de väl bäst att man försöker få sig ett par armar ala karl-alfred om de inte ska bli pest och pina dom hela 9 milen!

Just ja, ska göra en comeback som pinnsättare i höst, kör halvtid dille, halvtid traktor ala ljungavallen AB nån månad, ska bli skoj med omväxling och det är alltid kul att hjälpa pappsen och extra kul är det att att de går bra för företaget hemma i Storhallen!

De blir du och jag (och jennifer och klimpen förstås) en höst till, härligt valtran!!

so long! trevlig helg!

.....

Publicerad 2011-08-16 17:54:21 i Allmänt,

John är ute och bygger älgtorn, lopphunden Troja gnager på ett ben och jag ligger i soffan och myser med scrubs, daimchoklad och mer eller mindre halvtaskiga bloggar. Hade en liten tanke på att cykla runt lagfors men jag är så jäkla trött så just nu ser det mörkt ut, ingen middag har jag fått i mig än så ger jag mig ut så får jag väl blodsockerfall lagomt till lagfors och neggar jag lite till så börjar de säkert regna med:) eller så blir de en skön lagom runda, beror ju på hur man ser på de de där..

I helgen har vi varit och härjat i jämtlandsfjällen, vi var med på axa fjällmaraton, John sprang hela långa och gjorde de djäkulskt bra och jag sprang den korta 13 km banan och gjorde de helt ok med, nu är jag taggad för flera tävlingar! Hinns nog med någon innan snön kommer, lopphundarna står inte högt på listan just nu, först får dom skabb och sen tjyvparar dom sig, allt på mindre än 3 dagar...odågor.

två veckors jobb sen blir de semester! Halleluljha! Vi tar med cyklarna och bussen och åker ner till götet! de ska bli gött!!


mangochoklade.

Publicerad 2011-08-09 18:35:10 i Allmänt,

den är god och den finns i Ljustorps affär, till Ljustorps affär gick jag och Troja i dag för första gången sen vi flyttade hit, otroligt att jag bott i byn i snart ett år (jaja, nästan) och bara tagit bilen dit, det är väl den lilla latmasken och stresskusen i en som bidragit till det. Hursomhelst var det en fin prommis, mangochoklad köptes och jasminris, (i brist på basmati) till riset har jag kokat ihop en grytbitsgryta, muuuumsigt! denna sommar har mest bestått av köttbullar och korv, kan ha något med att man har jobbat för mycket i finvädret så att motivationen till att laga storkok har varit lika med noll att göra!! I kväll ska jag till Erica och vi ska peppa oss inför helgen, den fruktade fjällmaran ska springas, inte av oss i of, vi kör den mildare varianten på 13 km, men man lär nog känna att man lever ändå!

Troja har snart löpt färdigt och de tackar vi för, för jäääävlar vilket liv det har varit på både jaguar och rebus! Men nu får man väl hoppas att hon är en gång om året löphund, så man slipper det i vinter när hon ska vara snabb, vi har för övrigt debuterat på cykel, jäklar vad vass hon kommer att bli, världens bästa hund (inget nytt i of:))  Det gick undan! Nu vill John ha massage, de ska han få...för på lördag kommer han att lida...hehehe...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela