Saur

söndag

Publicerad 2016-04-24 20:01:41 i

Bra dag!Jag och JP rastade stålhästarna runt Ljustorp i dag, vi hann med både solsken, hagelskurar, asfalt, lervälling, fin stig och grusvägar!
När vi kom hem slöt Erica med sina grabbar upp och vi gick all in på korvgrillning tills solen behagade försvinna och det blev kallt att sitta på altanen. 5 korvar åt jag, det måste vara rekord i korvätning för mig. 

Lämnade in näst sista uppgiften för terminen  i dag, kul men krävande uppgift så det var skönt.

Sommarpimpade bilen i dag, kängorna och vinterluvan åkte av och sandalerna och cykelstället på, nu hoppas jag att den går igenom besiktningen i morgon också.

I går var vi på gym. 30 min. Mer än vad vi har varit där de senaste 6 åren så det får väl ändå ses som ok.

Nu ska vi hugga in på game of thrones, vikings är redan avverkad, kommer det en ny säsong? 


work it

Publicerad 2016-04-20 16:08:09 i

Jobbet på SCA har rullat i gång, jag är ute och letar/märker ut kultur och fornlämningar inför sommarens markberedning, lättare sagt än gjort, men snart får jag nog öga för de där kolbottnarna och tjärdalarna...fångstgroparna hade jag lite kläm på sedan innan! 
kittad inför sommaren med buff och fleece.. må sommaren bjuda på lite snålblåst, 10 grader och sol i år.
I helgen som var körde vi den årliga tjejresan, så himla mysigt och härligt att få hänga i Thigers stugan, äta go mat, spana i Åre, åka skidor i Ullådalen, ta en tur och retur till Glen för lunch på Hävi, traska med snöskor och after skiea i solen! Just löv it.

Hemma i Ljustorp ska väl nån slags barmarksträning komma i gång, försökte mig på att kuta lite i skogen förra veckan, men brist på flås och lite för mkt snö gör att det blir tung rott. 
Racern borde också dammas av, får se om jag kan lura john att vara draghäst runt stavreviken i snålblåsten så att premiären i allafall blir avklarad! Motivationen...vart är du? 


måndag

Publicerad 2016-04-11 15:26:05 i

Det mycket som händer just nu, kanske lite för mycket för min lilla hjärna. Skolan har lassvis med uppgifter och jag har börjat på SCA för den här säsongen, jag är trött och seg och har knappt rört mig sen vindelälvsdraget...nåväl, det kommer väl en tid när energin kommer tillbaka!
En sak som jag har gjort är en road trip med Eva igenom hennes kära Dalsland, en fin tur och en intensiv guidning igenom Havden fick jag. John fick en bil hemkörd ifrån Trollhättan och Eva fick se sina hemtrakter. Win, win, win.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela