Saur

Steg 2

Publicerad 2009-11-30 08:35:39 i Allmänt,

Så var steg 1 avklarat, godkänt och överstökat!
Gott.
Steg 2 börjar i dag.
I går var det dop för lilla Liam, ett lite annourlunda men fint dop, i typisk saur (och tydligen ahlbergs) anda:)
Jag är nu hans fadder och jag ska ta hand om honom och åka skidor med honom som om han vore min egen!
I går kväll hade vi 1 advents mys med några sköningar här på slaos utbildning, vi drack glögg, åt lussekatter, pepparkakor och lyssnade på julmusik + tände en brasa i youtube!


annars är allt på topp!

dag 3...

Publicerad 2009-11-25 22:24:11 i Allmänt,

Om det gick hyffsat i går så gick det ju mindre bra i dag...uhm.
Förmiddagen var ändå OK, jag lyckades göra en så pass schysst inåtlutning i barnbacken så att jag drog en vurpa. Sen kom de där med kortsvängen...slalom för mig har ju alltid varit att åka så fort och så rakt ner som möjligt, sen kommer läraren i dag och säger att vi ska göra kortsväng i hovde, och medans andra fick tips på hur stavföringen skulle kunna förbättras, motvridet skulle kunna förstärkas så fick jag helt enkelt höra att jag måste börja göra svängar....MINDRE SVÄNGAR, inte kortsvängar, de kunde hon inte begära av mig...men hon kunde tänka sig att jag kanske kan klara av att göra lite mindre svängar än vad jag gör nu. Jag lovade att jag ska öva flitigt! Och det ska jag med, varenda jäkla friåk vi har nu ska jag öva på att göra svängarna mindre, så kanske dom är antydan till korta till våren...heja angy, vad har jag gett mig in på?
Trodde att steg 1 skulle handla om att köra bil, leka kull, björnen sover....det här var andra bullar.
Tror allvarligt att jag kan bli den första människan på jorden som kuggar steg 1, och sen på måndag ska jag gå steg 2....go fore it. Heja, heja! Laxis? vill ni ha tillbaka mig?!

Skiddag 2.

Publicerad 2009-11-24 22:17:06 i Allmänt,

trött i dag.
Sjuk i dag.
Men det har varit djävulskt roligt, man lär sig mycket! man trodde att man kunde åka lite skidor, det kan man inte, inte jag i af. Vi skulle köra kortsväng i hovdebacken, jag körde långa kortsvängar utan motvrid....alltså inte kortsvängar alls, men instruktören säger att det tar sig....får väl tro på de:) I morgon ska vi fortsätta med olika krafter, de känns som att gå på gymnasiet på nytt, kul att sitta i skolbänken igen. Och att åka skiiiidor!!
Resten av veckan bor jag på rönningen, lite skönt, vi har haft norsk soc-kväll med kortspel och gamla barnprograms snack, mysigt. Har också varit och kikat in och lämnat grejer i huset vi ska bo i i vinter, det kommer också att bli mysigt, har ockuperat ett rum med snetak och hårdsäng, inte så stort, men ack så mysigt!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela