Saur

påsk

Publicerad 2016-03-29 07:26:29 i

Påsken spenderades i Jämtland med Ebbot och Saurfamiljen. Har varit i Storhallen och i Tossåsen, inget guld påskväder, men ändå skönt att vara ute och spatsera, grilla korv, köra skoter, åka skidor och bara göra påskiga saker.
Nu är jag åter på hemmaplan, ska ta tag i lite skola och städa undan skräp på gården. I morgon bär det av mot Växjö och skogsproduktion, hoppas att flyget inte blir inställt.

Vindelälvsdraget

Publicerad 2016-03-21 13:02:43 i

Förra veckan var vi i väg på vindelälvsdraget, första dagen ställdes drygt hälften av sträckorna in, inte min, jag och Frank harvade runt i lössnö, simmade fram igenom isvak och halkade omkring på isblock, så kändes det, tydligen gjorde vi det näst snabbast också och det var ju kul, vi låg först nästan hela tiden, sen sista kilometern så fastnar skidan under en iskant och jag stupar och fastnar och Trondheim åker om, typiskt.
Resterande dagar körde jag två fina 18 km sträckor, Igor ena dagen och Franken ena dagen, Igor har nog hamnat i en hormonsvajning och hade inte riktigt fokus, men han höll hela vägen in i mål och det var skönt!  Frank jobbade kanon fint på sin sträcka, fina Franken! 
Lager kom in på en fin 5 plats och vi har haft riktigt härliga dagar! 
I dag rullar två nya kurser i gång och jag ska vara på hugget och ligga i framkant, har redan skickat in de två första uppgifterna, april verkar bli fyllt av roliga helger och jobb,  kul men skolmotivationen brukar ju kunna svikta lite när solen värmer och skareskidåkningen lockar...

pluggkatt

Publicerad 2016-03-10 19:45:18 i

I mars månad har jag tagit helt jobbledigt, vi har varit i väg på ett gäng tävlingar och har vindeln kvar, jag har två tentor nästa vecka och jag har avverkat två redovisningar och rapporter nu i veckan, svårt att få tiden att räcka till allt om jag ska hinna jobba också kände jag! Och nu när solen och värmen börjar komma om  dagarna så känns det som ett mycket klokt beslut, nästan så att jag får lite ångest över att börja jobba igen den 1 april, fast lite skönt att få struktur på dagarna ska det bli, och förhoppningsvis är jag helt frisk då, influensan sitter fortfarande kvar som en liten klump i halsen som vill hostas upp när jag gör något pulshöjande ....jäkla envis sjuka! 
Under eftermiddagen passade jag på att dra till vindelträningsspåren, i morgon tänkte jag tolka bakom Franken och Igor, kan inte jag träna riktigt så kan i allafall hundarna få göra det:)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela