Saur

#stråket

Publicerad 2015-07-27 10:06:12 i

Det blev en kväll på stråket ändå! Kul att svira med systrar, kusiner och möta på gamla godingar! Sista anhalten var en timme i kö på max, 04.00 kom vi hem till vigge, länge sedan man höll ut så länge, jisses... är fortfarande knäckt.
I går stannade jag kvar i Storhallen och vi körde matrace med kycklingtacos, kladdkaka och grill med släkt och familj, skönt söndagshäng.

after work...

Publicerad 2015-07-23 06:37:09 i

I går blev det en after work work, en liten mellanskörd skulle in och bastubad byttes mot gräskörning. Jag fick köra dubbelekipaget, två gräsvagnar efter varandra, gick ju fint, något som inte gick fint var hacken som hackar gräset, två gånger blev det fet stopp som inte gick att backa ur, no no, ut och slita gräs med händerna.

Bilen fick sig en uppfrächning i går med efter att jag hade kört över en väldigt dålig väg snutt. När den ändå var inne på verkstaden fick dem fylla på ac:N också, lyx att inte åka runt i en stekhet bil, nu är det bara stötdämpare och spindelleder kvar, bilkärlek...

Nip Trailen

Publicerad 2015-07-20 07:17:54 i

Hör och häpna! Jag vann min första spring tävling i går! 33 km (som egentligen var 34 km och som blev 35 km efter en felspringning) i super fin terräng med branta nipor och luriga stigar, jag gick ut I ett behagligt tempo och tänkte att det här ska jag nog kunna hålla alla kilometrarna, benen kändes pigga hela vägen förutom en dipp vid 17 km, då hade det varit uppför i några kilometrar och jag undrade om jag skulle ta mig i mål överhuvudtaget, sen när det började gå utför så sa magen i från av allt guppande men benen piggnade på sig under det lugnare tempot utför, skönt för benen men inte för magen, tror det var en gel som fastnade halv vägs ner, den slank ner vid nästa vätskestation efter två glas vatten. När det är ca 1 mil kvar hittar vi (vi är jag och en kille som håller samma tempo i princip under hela loppet, trevligt med sällskap) inte längre några snitslar, vi börjar ana oråd i mossen och plockar upp kartan vi har fått med oss, då kommer ida springandes och säger att det finns inga snitslar längre bort heller utan vi får alla vända om och hittar då stigen ner mot vattnet, en extra vägvisare hade kanske inte skadat. Vi löper på mot mål och benen börjar bli små sega och magen små krampar, särskillt när grusvägarna börjar dyka upp känns det stumt, när det är runt 4 km kvar kommer jag i kapp Ida igen som har börjat vingla i en uppförsbacke, hon får surpla ur min camelbak och piggnar på sig så att hon blir löpar duglig. Sista kilometrarna gick i kringelkrokar i Sollefteå på asfalt och det var inte behagligt för fem öre, men när fötterna fick springa över mållinjen var det en jäkligt skön känsla över att äntligen få stanna och det kändes grymt att jag hade hållt i ihop både huvud och kropp under loppet. Sen att jag var först av tjejerna kändes som en skräll! En väldigt skoj skräll! 

I dag har jag bokat in några 2 ha trakter att snava runt på, gissar att det inte kommer att gå allt för fort, men det ska bli skönt att gå ur benen lite. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela