Saur

Dop

Publicerad 2017-03-29 19:01:31 i Allmänt,

Nu är vår Odd Henry Saur döpt! Dopet gick hur bra som helst, så mysigt att ha hela familjen uppe på besök! Lite jobbigt också kanske med 15 personer i vårt intejättestora hus med inte jättemånga rum, men mest mysigt! Johannes sjöng bo kaspers "vad ska du heta?" I kyrkan, lyssna på texten, jag fällde en tår så fint var det, en textrad går " vilket namn ska dem viska i tonårsnatten när din första kärlek ligger bredvid?" Jag dör vad fint...och Johannes röst, det var rörande, tänk att min lilla pojke ska bli stor och bli kär en gång...herregud.


Men än så länge är han liten, så i dag gick vi på barnvagns bio med andra Jämtlands Angelica och lilla liv, trevlig grej att höra på jollrande bebisar, skrikande bebisar (och vara glad över att det inte är ens egen som låter) och titta på bio samtidigt med sin bebis i knäet, såg skönheten och odjuret, bra film också!

Annars Odd snart 6 månader och verkar ha en glad period i livet, han skrattar åt det mesta...t ex när man klappar händer, smackar med munnen, när han har hicka, när jag har hicka, när man leker tittut, när hundarna skäller...ja det finns många anledningar och det är vi glada för:)

Hokus pokus

Publicerad 2017-03-23 12:13:24 i Allmänt,

Odd har fått en matstol så denna morgon åt vi frukost vid köksbordet! Jag åt min sedvanliga gröt och drack en kopp te och Odd fick smaka på lite banan, lite gröt och suga på en smörgåskant, han stoppade glatt in maten i munnen innan han lika snabbt spottade ut den för att sedan göra om samma procedur igen, och igen, och igen...vi har lite att jobba på, men vi har ju också all tid i världen att jobba på det, roligt att han vill testa på att äta är det iallafall:)


I helgen kommer hela Saur-Eriksson släktet till Ljustorp för på söndag ska vår lilla gosse döpas, jag gillar att vara i kyrkan, det ger en stund av eftertänksamhet och lugn, även om jag inte är där mycket oftare än nångång per år, det känns bra att ha en liten välkomnsfest för Odd och han kommer att vara så fin i dopklänning och i sin lilla luva!


......

Publicerad 2017-03-23 08:06:31 i Allmänt,

Jisses vad det sista året har gått i raketfart, kikade på lite bilder i mobilen och jag tycker att det känns som att det var i går jag gick runt med en stor mage och vaggade...och snart är han 6 månader. Förra året den här tiden var jag i vecka 12, tänk han var typ ett litet plommon i magen, jag hade precis åkt vindelälvsdraget och börjat må lite mindre illa om dagarna. 

Många av tankarna som snurrade runt när jag var gravid var hur jag skulle kunna vara kapabel till att träna och tävla under vintersäsongen 2017, och med facit i hand så har det gått bra! Jag har inte haft kropp och energi till att vara i min bästa form som jag var innan graviditeten, det hade jag heller inte räknat med, men jag har kunnat vara med på tävlingar och jag har kunnat träna på ganska bra periodvis, det är jag glad och tacksam över, för jag tycker att det är så kul att få vara med i draghundscirkusen och jag tycker att jag mår mycket bättre om jag får komma ut och träna! 
Nu när vintersäsongen 2017 är över känner jag mig nöjd, men det känns också lite tomt, det var ju det här som varit "målet" sen typ ett år tillbaka, vad ska jag nu fokusera på?
Energinivån är lite för låg för att ladda om helhjärtat mot en barmarkssäsong redan nu...samtidigt som jag ser så mycket framemot att få springa långa löpturer i skogen, att cykla utan sammandragningar, kunna gå stavgång igen...ja göra allt jag inte kunde göra förra sommaren, ska bara ladda om och upp lite med att snusa på min bebis och åka fina skidturer på skaren, sen kan jag kanske komma i gång och fokusera på att springa snabbt eller vad jag nu vill göra:)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela