Saur

Inte varje dag...

Publicerad 2015-01-26 13:45:46 i Allmänt,

Nej det är inte varje dag man får ställa sig som tvåa på pallen efter Kalla! men efter lördagens tävling så fick jag det! Det var ett klassiskt två mils lopp och det kändes fint nästan hela vägen, nysnön som yrde runt sög ganska bra i mina välvallade skidor och mina arma armar fick bekänna färg mot slutet. Kul att köra ett klassiskt lopp, det blir nog flera innan vintern är slut!


Nu laddar vi om för SM vecka! John laddar med en förkylning och jag laddar med att undvika förkylning och combinedfix. På onsdag bär det av till ånnaboda!

tävling

Publicerad 2015-01-20 21:29:34 i Allmänt,

I helgen var det tävling i Härnösand. På lördagen gick det helt ok, jag körde gamle man, alltså Eko. Det gick ganska bra, vi kämpade på så gott vi kunde och Eko travade bara lite i uppförsbackarna, vi blev femma en minut efter den snabbaste och typ 30 sekunder upp till andra plats, bra kämpat av en nioåring måste jag ändå tänka! På combineden på söndagen gick det dock sämre...eko hade lite svårt att behärska sig i masstartshetsen och det slutade med att vi klev åt sidan och lät fältet av hundar, pulkor och förare glida förbi för att sedan ge oss ut på banan igen...och så vinner man ju inga tävlingar. Men vi harvade oss igenom banan och fick fint sällskap av Troja och Jennie, Troja var överlycklig över att få jaga Eko..vet dock inte om JP var lika lycklig...He he😊 Ja jag saknar bästa Franken. För John gick det betydligt bättre! Han körde Jullans Super Zeppelin och vilka tävlingar de gjorde, grymma är vad de är!foton tagna av: Lasse Näsström

kyla

Publicerad 2015-01-15 14:03:19 i Allmänt,

Det var kallt i dag med. Men inte ska jag klaga på det nu när vi har snö, fina skidspår, solen är uppe någon timme och jag är frisk och kry! Tjärvt nå djävulskt var det och det är bra för mig som inte är så stark och egentligen bara tycker om att åka när det går lätt och fort, man ska ju göra det man är sämst på och det har jag gjort i dag.


I går var det premiär för dragronden i Sundsvall, det var kallt även där och opistade banor, jag och troja kämpade på och gjorde det bra, endast 20 sekunder efter pappa Eko och John, duktig tjej, hon verkar taggad inför helgen.

Ja för i helgen är det tävlingar i Härnösand, det ska bli spännande. Vi ska också ha JämtlandsCamp i huset, det ser jag framemot! bastun ska hem och go middag ska ätas, det blir mysigt!

men först ska tentan skrivas i morgon, så det är väl dags för mig att lägga in dödsstöten...✒

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela