Saur

brum brum

Publicerad 2013-08-28 14:06:15 i Allmänt,

Nu är jag inne på min sista traktorvecka för i år, kanske, lär nog bli några timmars pinnsättning senare i höst också. I morse smällde en sidoruta, så nu står ekipaget på hold tills i morgonbitti, skönt för mig som får sova igen några timmar. Jag kanske slår på stort och springer en sväng i dag med, de lär nog mina ben uppskatta. särskillt om de ska springa ramundberget challenge till helgen...och de ska dom ju!
Vi har det lite mysigt jag och troja i Storhallen. Troja får sova i sängen och jaga katten och jag får träffa familjen och hänga på hemmaplan, det är fint.

småbrorsorna bjuder på pizza och ljunganbad efter åsarna mtb challenge (skoj mtb tävling)!

semester.

Publicerad 2013-08-19 21:15:59 i Allmänt,


Semestertider för angelica saur. Först vålådalen, korta banan, jag e nöjd, tog de lite piano men fick ändå nästan samma tid som förra året. Blir sugen på att köra långa banan nästa år, om man får en plats förstås...många som vill springa! Sen åkte vi till stugan i funäsdalen, det började med regn och mys och i dagarna tre, följt av två dagar på fjället, fjällsjöbad och altanbygge hann vi också med.
Nu blir det en semestervecka hemma, lyxigt, jag slipar och målar dörrar. och fortsätter att lyssna på ljudböcker. och i kväll har vi kört en triathlontävling, john vann och jag kom trea. de gjorde vi bra!

tävla sig i form...

Publicerad 2013-08-09 18:39:46 i Allmänt,

Hk multi gick ju vägen ändå, en fjärde plats med bara 1,30 min upp till andra platsen får vi vara nöjda med, i af jag som hade taxben och amöbalungor dagen till ära, tur att john var stark och dragvillig som en oxe. I onsdags var det drakloppet 6,5 km, benen hade shapeat till sig lite och det kändes hyffsat, en fjärdeplats blev det även där. I morgon är vi på plats i vålådalen och jag ska springa korta banan, i of tycker jag inte att 14 km är så kort, men den är ju helt klart kortare än fjällmaraton som john ska springa. säger då det, lika bra att tävla sig i form direkt när man inte har kunnat träna sig i form..

Vi tror på cosmospizza uppladdning !
Jahaja, och annars har jag stampat takten i traktorn om dagarna och nätterna, men från och med i dag och en vecka framåt så blir det semester, först vålådalen, sen funäsdalen och kanske en sväng över gränsen till norge! fint med lite semester!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela