Saur

...........

Publicerad 2011-10-28 09:27:53 i Allmänt,

Morgon stund har havregryn i mun...

Sista jobbdagen innan helgen och det känns givetvis bra, matlådan står på spisen (köttbullar och makaroner), och det är så där lagom kallt i gula huset så man blir lite vit om tårna om man inte har tofflorna på sig.
I helgen ska jag och John åka ner på draghundssportförbundsstämma i Sthlm, stort, bra med miljöomväxling, eftersom Troja har opererat bort en liten knöl på benet och är ihopsydd så ska vi se om även hon också kan följa med, bra med lite miljöträning för Trojamojabitchen.
Sen sist så har vi hunnit med en tur till storhallen, där testade vi att racea med hundarna på kyrkspåret och hej vad de gick bra! Mjuka fina spår för tassarna och torrt och cykelvänligt för oss bak på släp, vi tycket att det är himla skoj att se att vi har tre hundar som är taggade och arbetsvilliga, egentligen är det ju som att ha tre gröngölingar, eller man märker ju att Eko är erfaren och duktigt inkörd (tillskillnad från småglinen som springer rakt fram i stället för höger eller vänster i korsningarna:)), men det är ju ändå lite chansning när man tar hem en ny hund! Men om hundarna skippar att tjyvpara sig, skaffa lopper, skabb, och små bakterier i huden, slutar att göra illa benen, få ont i ryggen och få problem med kulorna i fortsättningen så kan de här blir en riktigt skoj säsong!:)

Troja evil eye...

......

Publicerad 2011-10-19 07:18:44 i Allmänt,

Morgonmyser med gröt, te, ljus och eld i kaminen, hundarna myser i sina bäddar och John myser mest av allt under täcket:) Strax ska jag åka och klippa mig, spännande, man vet aldrig hur de slutar, fast så radikalt blir de nog föresten inte...fegis.
I morgon jobbar jag min sista dag för helgen, sen var det tänkt att vi skulle bila ner till södra småland för att vara med på draghunds SM, men nu blir det inte så för lopphunden Troja går på antibiotika för lopper och jag är fortfarande inte fri från förkylningen från helvetet (4 veckan? jajjemän). John var taggad men att åka 200 mil ToR själv är väl heller inte så skoj, så nu blir det mest troligtvis så att vi åker hem till Storhallen i helgen, och det tycker jag ska bli himla skoj!! 

ride on.

tandis.

Publicerad 2011-10-14 09:14:30 i Allmänt,

Under veckan har jag hunnit med att gå till tandläkaren, ta med lopphundarna till veterinären igen för återkontroll, gick så där, troja går på antibiotika och ska operera bort en liten grej på benet (jaggen är däremot helt frisk...nästan) jobbat, jobbat, och klappat en bebis.
Hos tandläkaren gick allt mycket bättre än förväntat, jag förväntar mig numera att jag ska ha minst ett stort och några små hål och att visdomständerna ska ligga och lurpassa i en knepig vinkel som gör att jag måste operera hela käken, men hör och häpna, jag hade bara ett pytte hål som dom tog bort på momangen, och visdomständerna låg exemplatiskt fint där dom låg! underbart, ett litet minus dock var att jag har börjat gnissla tänder, eller jag har tydlgen gjort det i några år utan att veta om det, gratis tandslipning tänker jag, fast det börjar tydligen bli lite snett, kanske måste köpa en dyr tandskena som håller munen på plats nattetid. Just i skrivandets stund så sitter John i tandläkarstolen, undrar hur de går....om han har lika vassa tänder som mig? sist han gick hade han visserligen inte ett enda hål så han kanske vinner igen...återkommer om detta.

I dag är planen att kika lite badrum, jobbe 10-18.30 och spela på trav, det är något som jag aldrig gjort förut, men min kollega säger att om jag ska spela nångång så är det i kväll på en häst han ska köra, så jag får väl göra slag i saken och satsa en hunka, går jag hem med 6 papp så kan de hända att jag spelar igen, gör jag det inte så är nog inte de här med spelandet något för mig!

Näe, hepp hepp, hundar ska matas och barret borstas!
Snart är det helg!!:D

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela