Saur

...........

Publicerad 2013-02-28 10:00:41 i

hej hå!
tiden går och jag har hunnit fylla 26 år. så här gammal har man ju aldrig varit...:)
Har frisknat till och har hunnit åka lite mera skidor, har också beställt tapeter till övervåningen, i af till ett rum(blommigt och gulligt och himla fint), ett rum kvar, sovrummet ja, den karamellen suger vi på ett tag till...lutar åt något beige/brunt....man e ju modern va.
jaha, på söndag åker vi kanske vasaloppet, jag pastaladdar som om att jag skulle åka i af! så ska vi bara fixa biljetter och boende, det vore en fin utmaning.

finn ett fel (förutom att den e sne).

sjuk.

Publicerad 2013-02-13 18:43:17 i

Jag har klarat mig i från förkylningar och influensor hela vintern men nu efter en helg i storhallen så slog den till, flunsalight kan man nog säga att jag har fått. Kurerar med smoothie, trojaochfrankmys, skidskytte och snorpapper. Frisk till helgen? man kan ju bara hoppas...och vila!
Medelpad classic gick bra, jag orkade åka hela vägen och kom fint femma. Jag blev omspurtad av en trikågubbe på mållinjen...han berättade för mig att jag hade åkt om han i sista uppförsbacken på södra berget runt, så jag antar att han tog revanch och att det blev jämt nu:)
I helgen som var åkte jag ICAloppet i åsarna, det var tjärvt i snön och sorg i byn, så varken jag eller skidorna kände oss särskillt snabba, men en fin tävling var det och kul att åka i Storhallsskogarna förstås.
Här näst då?
Då står det mellan vasaloppet/vindeln eller VM i alaska, inga dåliga alternativ må jag säga.
Men först ska jag bli fri flunsan.
so long.

all kärlek till Lina och resten av familjen..

pastaladdar.

Publicerad 2013-02-02 18:26:45 i

I dag pastaladdar vi inför morgondagens medelpad classic! Det ser ut att bli typ sju minus grader och solsken, perfekt. Jag är taggad, ser himla mycket fram emot tävlingen, skrämmande mycket faktiskt...kanske är de för att jag vet hur fantastiskt fint loppet är? eller för att jag har kännt mig rätt haj på de här med klassiska lopp på sista tiden (jämfört med mina stordåd som 10 åring alltså) , eller så är det någon slags motreaktion mot allt det nervösa...första gången jag skulle åka var för två år sedan men då käka jag pencillin så det blev inget, förra året blev det framflyttat pga kyla och vi hade en årehelg inbokad helgen loppet kördes, men i år så ser det ut att bli av! så jag har 3 lopps upppepp i stället för 1:)

Jag och John har nu spenderat 3 år tillsammans, det firades med både prinsesstårta och wienersemla på charm (för mig). John fick en räkmacka:)


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela