Saur

glad.

Publicerad 2009-06-30 21:46:33 i Allmänt,

Fick kapa huvet i dag (wii) blev  tillfrågad av den vassaste linjeledaren av dem alla, en föredetta tysk (en gång tysk alltid tysk...) Hon är benhård och kör med alla, gapar och domederar, hon skrattar med, fast rått... Travade i af in i filérummet och där stod Mårten och undrade vad jag gjorde där, jag sa att jag ska kapa huvet och smet förbi honom och hämtade riddarhandsken man måste ha, han skrattade. Mitt emot mig står en dame på säkert 90 år, hon har kapat huve i 27 år...galning, så kul är de inte. Gick ju bra, några timmar senare kommer mr "jenterskallrippe" in, han tar över i filérummet när kvällskiftet börjar, han tittar inte på mig, men jag ler stort och brett innombords och tänker att HA, där fick du....tre jenter va vi i filérummet, gick ju hur bra som helst,  men han bytte förstås raskt ut oss mot tre gubbar av de äldre gardet...ja de gjorde ju i af min dag, och som ett litet plus i kanten så spelades bo kaspers på radion, minna manne, vad bra de kan bli.

Jobbar från 06.30 till 20.00 hela veckan nu, 13 timmars dagar, jo jag tackar ja! Klirr, synd bara att de ska vara så mycket fint väder som man missar.
Har också bokat hemresa, vecka 31 blir det semester för angelicas del, en hel vecka, gott!
Och god natt.

monthag.

Publicerad 2009-06-29 22:54:52 i Allmänt,

Vilken heldag. Vaknade i ottan av att Bosse bankade på dörren och ropade/frågade om jag försovit mig, klart jag jag hade gjort....snooza kallar jag det, men när man stänger av alarmet i stället för att skjuta upp det så är det väl inte snooozing längre, hann i af hets äta lite havregrynsgröt innan jag tog pärlan ner till le fabrique.
 Väl där var det kaose, hundra arbetare men ingen fisk, hur gick det till? en miss i planeringen kanske...ovanligt. Rippade på och fick packa kartonger med en rolig norsk/tyska, hörde inte vad hon sa men hon skrattade mest hela tiden så då gjorde jag det med, sen så hamnade vi efter...och då skrattade vi ännu mer. så det ska vara på en bra arbetsplats. Fick då inte jobba övertid i dag, för vi har en dam som är linjeledare eller något som är helt borta och hon ville inte att jag skulle jobba mer i dag och inte i morgon heller, men ons,tors,fre gick tydligen bra...knäppo.
Fick i allafall stå på skäringen i dag, och det gick riktigt bra! Roligt var det med....hade jag glömt bort! Får nog ge upp huve kapningen (vet ju att du vill veta ulka pulka;)) ett tag framöver, töntlinjledaren är där inne nu och han tycker ju inte att det är jentejobb...argh.

Så jag åkte hem, tog mig en powernap på altanen i solen, åt lite chips, åt lite muffins, åt lite nektariner, kännde mig som ett svullo och bestämde mig för att springa, dålig idé, har aldrig kännt mig så dålig förut, sprang fem min sen var jag körd...började gå....blev hungrig och trött...lat? Bestämde mig för att ge mig ut på äventyr i stället, upp på berget och ner till havet, men jag kom inte så långt där heller för nånstans på vägen så fick jag sällskap av ett gäng ilskna flugor som gjorde mig irriterad....mera less, dom måste ha gillat fiskdoften som sitter som berg. Gick hem, tänkte att nu jäklar ska jag klippa gräset i af, kan ju aldrig gå fel, men jooodå, klart att gräsklipparn är värdelös och stänger av sig själv hela, hela, hela tiden, gav upp efter en halvtimme och duschade i stället,...en sak jag har lyckats med i dag är i af dammsugningen, sonja tror att någon har gett mig speed, städar jag så lite alltså? attans...skärpning.
Nu, dax att sova.

Jenka...jag?

Publicerad 2009-06-28 23:12:44 i Allmänt,

sova?
Näe...
mina sambos har flyttat in i hallen, så när man är nere så får man tassa på tå, inte coolt. jag tittar på en halvkass film (inte big fish) och chattar med lillasyrran, konstigt, när hon bor i LA så tycker jag om henne och saknar henne, men när hon är hemma så slåss vi..;) Gjorde när vi var små i af. Vi har kanske växt upp vi med!
Ska ta tag i sovandet nu...natti.


Näehepp, nu kom bosse och sonja upp på fötter igen...blir väl uppe ett tag till då.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela