Saur

voff.

Publicerad 2010-06-28 19:14:31 i Allmänt,

Regnet öser ner och de är ju typiskt när vi alldeles strax har kört in allt gräs...men de kan gå ändå, dumt om de är för blött bara för då blir det till att ta fram motorsågen i silon i vinter! Jag har i allafall kört klart för i dag, i morgon ska vi börja sprida skit. skoj, skoj. Börjar nästan ledsna på att tulta runt i traktorn nu..

Om 3 veckor (och mindre ändå!) så får jag hem en liten illbatting! En Troja, kan även kalla de en Vorstehtik, hund alltså. Ser med spänning framför mig gnyende nätter, nerkissade mattor, sönderbitna tofflor och en massa kärlek!:) Ska bli superspännande, tanken är att jag ska köra drag med henne. Lina som får hem en valp samma helg är taggad på jägarexamen så nu kanske den blir av med. kul kul kul!

tumme upp.

Publicerad 2010-06-26 13:54:08 i Allmänt,

Det är mysiga tider i storhallen! Jag har John på besök och i går på midsommar så åt vi mat med släkten i Vigge, åkte lite flotte och sen begav det sig till fröjdholmen med lembit och baktus! Skoj. Morgonmys framför sherlock holmes, bra film, nu blir de gulashsoppa med vitlöksbröd och sen hundbus med smulan och ante och deras lilla tok. Jag längtar tills min kommer! 18 juli!

söndag.

Publicerad 2010-06-20 10:02:49 i Allmänt,

I går kom Lenita och Lina över efter en kort hurtprommis i dom snabba tightsen, vi hyrde film, köpte chisp, godis och hade de koosligt. Lenita åkte hem tidigt och skulle mjölka kuan och Lina stannade kvar och vi diskuterade livets stora frågor. I dag bär det av till Vällviken igen och jag hoppas att vi blir klara tills i morgon!! Frukosten i dag lär bestå av gårdagens kvällsrester, dvs chips och choklade! mums.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela