Saur

Kul i Jul

Publicerad 2016-12-28 17:16:27 i Allmänt,

Vi har det fint i Jämtland jag och Odd.  Vi åkte upp redan den 22 december och blir kvar i minst i en dag till! 

John och Englunds är på väg upp till stugan i Tänndalen och jag ansluter när de har fått ordning på några fler sängplatser.
Här i Jämtland har jag hunnit skida med hundarna och kört flera pulkapass än vad jag gjorde på hela förra vintern...vilket inte säger så mycket...he he:) Frank har i allafall sprungit fint i pulkan de två gånger vi vart ute och det är glädjande! 
Vi har också firat pappa, hälsat på i skaula och haft soffmys. Bra jullov:)

VM i Kanada!

Publicerad 2016-12-16 18:47:25 i Allmänt,

Så var flygbiljetterna bokade efter MÅNGA om och men, vilket strul att flyga med hund, särskilt med 4 st större hundar den kortaste och smidigaste vägen till Toronto! Nu är det bara att hoppas att vi kommer med planet den 17 januari för veckan där på ska vi tävla, vi blev uttagna jag och John redan i somras, men eftersom jag hade en bulle i ugnen och det är svårt att veta innan hur det kommer att bli, så har vi avvaktat in i de sista, nu går allt fina fisken så vi har bestämt oss för att köra! Det ska bli en upplevelse att tävla på ett VM men också en upplevelse att få åka till Kanada! Med oss på resan har vi med min mamma och pappa, Johns syster med man och även Danvind som också är uttagen, kommer att bli en häftig resa:) Skönt att känna att vi har uppbackning med Odd och hundarna!
Så nu är det bara att träna på in i det sista och hoppas på att snön kommer så vi slipper åka runt och jaga snö! Ser dock dåligt ut enligt yr så i morgon åker vi mot åsarna för att rasta av oss.

På EM i svavalen.

Tänndalen

Publicerad 2016-12-14 08:36:54 i Allmänt,

Vi fick riktigt fina dagar till fjälls! Jag kunde skida på och det kändes bra i kroppen, åkte både skate och klassiskt, mest lugnt och behagligt och något hundpass, inte riktigt lika lugnt och behagligt, så John fick sköta hundkörarbiten.
Det blir lite mer pusslande nu när vi har lille Odd, men jag tycker att det flöt på bra ändå. Vi hade två barnvakter med oss, men jag vill ändå helst att han sover när vi är ute och skidar, och sover gott gör han oftast 2 timmar på förmiddagen, på eftermiddagen är det trixigare, då tar han bara kortare power naps,men det gick bra.
Vi har insett att vi måste köpa större bil, eller buss är nog mera rätt ord. 6 hundar, en handler och vi plus skidor och vagnar och packning får inte plats ens i Johns skåpbil, har hittat en perfekt i lund. Synd att det är så långt dit.

I dag ska jag fixa pass till Odd och hälsa på en bebiskompis och hans mamma, blir mysigt!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela