Saur

en räddare i nöden...

Publicerad 2014-07-27 18:20:14 i Allmänt,


Hallå ja!
Eftersom min fot fortfarande bråkar med mig tänker jag att det är dumt att jävlas tillbaka igenom att springa, den lär ju inte omvända till bff för det...nej, så i stället har jag dammat av racern och tänker nu att några långpass på den är väl bättre än inget långpass alls! Så i dag blev det en fin liten tur runt liden, stark och snabb kände jag mig och medvinden var på min sida, hej och hå vad det gick bra... mm, till en början. Sen kom jag till Indal och rullgardinen rammlade ner över hela mig, jag kände av både solsting och vätskebrist och det var frågan om jag skulle överleva överhuvudtaget... Men se där! Då fick jag syn på gb glassgubben och tur hade jag som fick invistera i min dyraste 88:an glass någonsin, och det var lätt värt varenda guld tia. Några kilometer senare rullade hjärnan och benen i gång igen och jag kunde trammpa mig hemåt i stadig fart.
dagens lektion: ta med vatten och choklad på nästa långpass i 30 graders värme så ska nog rullgardinen hänga kvar angelica.

kvällsdopp.

Publicerad 2014-07-23 07:27:25 i Allmänt,


Vilka dagar vi har! Mindre skoj att jobba i en plåtburk. Mera skoj att få komma hem och få slänga av sig kläderna och doppa sig i Röjjesjön. Hundarna tycker också att det är en behaglig badtemperatur. I går tog Igor mod till sig och tog sina första plaskande simtag, inte bara en vända utan flera gånger ut i vattnet. Igor kan han.

Nä nä. Inte ska jag sitta här och skriva på bloggen när jag borde lägga lite mera engagemang på en rapport...

hemma är också bra...

Publicerad 2014-07-21 23:14:41 i Allmänt,

Efter en halv heldag i bil där både radio och AC fått för sig att ta semester i sommarhettan så kom vi tillslut hem till lighttorp. Efter lite om och men och tjurande över att John inte stod med blommor och choklad på trappan o väntade på mig med öppen famn och pussmun utan i stället ska bonda med gräset så packade jag in Troja och Igor i bilen och åkte upp till röjje, temperatur i solstol och sjö = awesome. I dag har jag fått ont i foten, ( typ överbelastning enligt dr google)..jahopp, hoppas det går över fort. Fjällmaran närmar sig och jag tror inte att vila sig i form är något som funkar just nu...jag får väl skylla mig själv som tror att det ska gå bra att ränna på fjället i massa timmar när jag sprungit typ 3 längre pass på hela sommarn. ja ja man kan ju alltid cykla...
Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela