Saur

träningsvärk...

Publicerad 2014-03-26 06:38:19 i Allmänt,

I går morse klev jag upp i ottan för att finåka på skaren på röjjesjön, det hade ju gått bra. om inte all snö på isen hade smält bort. Jag halkade fram o tillbaka en stund på isen innan jag gav upp och åkte hem och snörade på mig springskorna i stället, eftersom jag förra året drog på mig ett löparknä på våren som jag fick dras med till september så tog jag det lugnt och inte långt. Men...ett par 100 utfallssteg kan väl aldrig skada? jättebra för att bli stark ju! dumma ideer, i dag vaknar jag upp med klädnypor i både ben och rumpa och jag tar mig knappt uppifrån sängen, tur att det är några dagar kvar tills långa SM, jag hoppas verkligen att den brutala träningsvärken hinner lämna min underkropp innan dess.
Solen skiner och vi har plusgrader på dagarna.
Nästa vecka börjar jag jobba 70%, tanken är att jag ska läsa en kurs på den fria tiden, men fortsätter vädret visa sig från sin fina sida på det här sättet så blir det svårt motiverat att hålla sig inne;) Nej då, det ska gå bra... jag ska lära mig allt om berg och jordarter och växtriket.

Vindeln 2014.

Publicerad 2014-03-17 07:15:12 i Allmänt,


Jag hann bli ganska pigg och kry till årets vindelälvsdrag och det var tur! För vilken tävling vi fick, "ett äventyr från fjäll till kust" är deras slogan och för min och våra hundars del så var varje kilometer ett äventyr. Vi körde på blank is, igenom knähöga vattenpölar, på barmark igenom skogen och med snömodd upp till magen på våra fyrbenta dragare, man fick verkligen hålla tungan rätt i mun i fall man inte ville ligga som en säl i vattnet och ha benen i behåll.
Men jag klagar inte, tvärtom tycker jag att är det kul med lite extra klurigheter längs med vägen. Det gjorde resten av laget jag körde med också så vi körde in på en fin andra placering!☆ Det gjorde vi bra!

Härnäst om två veckor avslutar vi dragsäsongen med långa SM i kiruna som det ser ut. Men med tanke på hur det ser ut ute så är det nog bara att plocka fram rullskidorna om man inte ska tappa balansen helt:)

Slapparsöndag i går med fin skareåkning i Ljustorpsfjällen, hamburgaregrillning i lövbergs solsken och lammmys. Sen toppade vi dagen med gameofthrones.
livets goda.

förkyld.

Publicerad 2014-03-08 18:05:37 i Allmänt,


Jahaja, när man väl blivit av med den ena åkomman då kommer nästa. Ett förkylningsvirus har flygit på mig och spridit sig i min kropp och jag kan inte göra så mycket åt det...förutom att dricka min fruktsmoothie, äta mina mineraler och försöka sova ett gäng timmar om natten.
Eller jag kan också sniffa lite otrivin och ta en treodrink, när jag gör det känner jag mig nästan som frisk. Jag tog en sån kur i dag och sen fixade jag en timmes tolkning bakom frank i solkskenet, frisk luft gör nog mest nytta när man andas in den. Och solen gör en mest glad när man får vara ute och känna att den värmer och faktiskt finns på riktigt och inte bara som ett svagt oktoberminne. Våren kan vara här...lite härligt.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela