Saur

vad händer?

Publicerad 2013-07-27 23:21:23 i Allmänt,

Traktorkörningen är i gång!
3 ljudböcker ala 20 h + några sommarpratare har jag hunnit avverka, man har ju som tid till det... när man sitter och kör ..halva dygnet. Som semester, fast ändå inte.

fikapause när syskonen saur går på samma skift:)

Frisk har jag blivit också! får se hur länge friskheten håller i sig denna gång. Jag ska börja äta 1 dl bläbär om dagen, det ska visst göra susen för imunförsvaret! Så nu ska jag ut och håva in 36,5 liter av det blåa guldet, jag har börjat lite, har kanske samlat på mig 2 liter..det tog två timmar, så jag ska nog investera i en bärplockare innan jag ger mig ut på den stora blåbärsjakten.
I morgon kör vi ljustorpstriathlon i byn, både jag och john har ju en tvåårig segertitel att försvara:) men jag tror att det kan bli svårt...triatleter från frankrike kommer att stå på startlinjen, jag ska fråga om vi inte ska ha utlandsklass och en sverigeklass... nån rättvisa får det ju ändå va:)

sjuk...igen?

Publicerad 2013-07-15 16:25:00 i Allmänt,

Jag trodde att jag hade legat länge nog i sjukstugan denna sommar, men icke, i natt vaknade jag med en frossa som får istiden att verka ljummen och timmen senare är jag het som en gasspis...grattis angelica, och på det får du tillbaka den onda halsen med! I dag skulle jag egentligen ha rullat i gång med traktorkörningen men det får bli i morgon i stället, eller på onsdag.
Över till något lite roligare.
I lördags vann jag dam soloklassen på cypakutsin i skålan! Sju starka damer stod på startlinjen när startskottet gick, vi började med 8 km cykel, sen 1,2 km paddling + 2,5 km kutning för att avsluta med en avsvalkande simtur i ljungan. Det kan ha varit de jobbigaste 2,5 km jag sprungit i hela mitt liv och det kan också ha varit den skönaste doppet i ljungan jag har gjort, för det var djäkulskt varmt i lördags.
Cyklingen och paddlingen gick som på räls, skoj att paddla, måste nog blocka mig till en kajak ändå.
En rolig tävling och det är förstås alltid roligt att vinna:)
 
 
Men nu blir det stand by läge på mig minst veckan ut, så att dom små krigarna som invaderat min kropp kan få sig en rejäl omgång och förhoppningsvis blir utknockade för en lång tid framöver.

.............

Publicerad 2013-07-12 08:22:09 i Allmänt,

dricker te med honung utan mjölk, inte gott. men nu ska det inte drickas te för att det är gott! nej nu dricks det för att få halsen i skick. en förkylning som har suttit i mer eller mindre sen midsommar...gaah, att den inte ger sig!
Men i morgon kommer jag inte att känna av den, för då är det dags för cypakutsi och jag ska stå på start i soloklassen. strax ska vi i väg och hämta en kajak till john, han ska också köra, solo. ska bli skoj!
I går var vi ner till södra sundsvall igen, åt middag på fiskeresturang, kastade macka och tittade på solnedgången, väldigt fint.
nu tutar john i från bilen, gottogo!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela