Saur

en dag på beachen

Publicerad 2016-06-29 22:14:24 i

I dag blev det en dag i havet för mig och en dag i sjuksängen för John, vid två tiden aggerar jag läkare och konstaterar halsfluss och efter ett telefonsamtal och besök av en ambulerande (riktig) läkare får han en kur dundermedicin utskriven, den riktiga läkaren konstaterade en troligtvis bakteriell halsinfektion, nu hoppas vi på att antibiotikan biter i. Kvällen spenderades sen på apoteket, vid poolen och sen tog vi en pizza och pasta på en omtalad restaurang,  hitills måste jag säga att det är pizzorna som har levererat, fräscha, krispiga och smakliga!
Men frukosten är fortfarande ohotad etta på mat-topp listan i Kroatien!

John är rädd att babyn blir kokt i magen i värmen, men jag tror att den trivs, den lever loppan i bland och chillar i bland. Jag har glömt mina järntabletter hemma och det var ju lite dumt, känner mig små seg men det kan ju också vara värmen och det slappa semesterlivet som gör det.

Brac och Hvar

Publicerad 2016-06-28 20:54:40 i

I morse togs ett sista minuten beslut, vi trotsade Johns basillusker och vi hoppade på båten mot Hvar och Brac, vågor höga som hus gjorde båtfärden över adriatiska havet spännande och väl framme i Hvar blev ett glassstopp och vinshopping prioriterat. Efter en lunch bestående av vitkål och fisk (eller kyckling) skeppade vi mot Brac och där var det fint må jag säga! Efter en power nap i skuggan blev det bad och fruktsallad innan båten styrde hem mot makarska. 
I kväll blir det pizza på rummet och vi hoppas på att John ska tillfriskna så att morgondagen kan upplevas i sann charteranda och inte i feberdimma! 

Makraska sjukstuga

Publicerad 2016-06-27 21:41:49 i

Planerad cykeltur till dykparadiset (enligt en local) Brela byttes ut mot bokläsning i skuggan och några dopp i havet i dag, John har åkt på nån släng av influensa och går helhjärtat in i chartermoode, dvs göra så lite som möjligt och helst ingenting och jag som är lite mera "charter" redan ifrån början har inga problem  med att följa med i det tempot...eller lunket. Dock har jag turistat mig runt i Makaraska i jakt på apotek och middag i form av yoghurt och baguette och cocacola, ett äventyr i sig när hela byn är belägen på en bergsvägg och testat hotellpoolen, den får 4 av 5 plask. 
Nu hoppas vi på snabb bättring för John så att äventyret kan fortsätta!

I dag blir det lite bilder också:)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela