Saur

Valpvaka

Publicerad 2016-08-31 07:58:42 i

Dino-muus är sjukt söt men även en liten pain in the ass om natten när han inte sover. John tycker att han ska få sova i sängen första nätterna för att bounda lite, ja jag kan ju erkänna att jag tycker att det är mysigt med, men efter att han har snurrat runt för femtielftegången och jag vaknar till och inte kan somna om så är det inte så mysigt längre. Så i natt efter en snurr för mycket gick jag ner och la honom bredvid Ebbot, där sov han gott en timme innan vilddjuret flög i honom och han väckte alla i huset, förutom John som av nån anledning har väldigt lätt för att sova sig igenom allt. Efter lite kli bakom örat somnade han om. Idag är jag trött och han har trots sin söthet inte riktigt plockat upp sig från nattens minuspoäng, men till lunch är han nog på plus igen. Annars verkar han himla cool och gillar tvåbenta mer än fyrbenta (litet undantag för Ebbot). Brun och fin är han och förhoppningsvis får han pappa brunkels ansikte så vi ser skillnad på han och Igor när han har vuxit till sig:)I dag blir det min sista dag i fält, sedan ska jag på gis - intro och få med mig vad jag ska göra under septembermånad, verkar bli lite datahackande, passar mig bra just ju. 

Sleepover i Åre

Publicerad 2016-08-27 07:53:04 i

Bra val att stanna i Åre en natt! Dock lyckades vi timea in sämsta tänkbara väder, John hade en plan på att bestiga åreskutan och jag hade tänkt trampa runt lite på cykeln i omnejden men just nu blåser det 15 m/s och spöregnar, så jao vi får se hur det blir med dagens aktiviteter. I går gick vi en bit upp i slalombacken och åt sedan på brooken, det var mysigt! I natt vaknade jag vid tretiden då bebin först hade fått en redig hicka och sen tyckte att det var dags för lite nattlig gymnastik, dessutom drömde jag att vi åkte hem i från Norge utan valp, ve och fasa, den ska vi väl ändå inte glömma.

valp!

Publicerad 2016-08-25 21:04:12 i

I helgen ska vi hämta hem en liten fyrbent valping, Igors lillebror, det blir förstås allas lillebror men Igors biologiska littlebrother. Vi har inte bestämt vilken av de små godingarna som ska få följa med oss, vi får gå på magkänslan när vi ser dem! På vägen upp stannar vi en natt i Åre och myser till det på hotell, dem säger att man ska passa på att göra sånt innan bebin kommer, och inte ska vi vara tjuriga och säga emot, nej då vi kan passa på! 

Har varit sjukligt trött i dag, det kan ha varit gårdagens cykeltur med Vera som knäckte mig och den dåliga nattsömnen...och den lilla energisluckaren i magen förstås! Har tittat på "en unge i minuten", ja vad ska man säga....bebisarna verkar ju komma ut till slut! Just nu känns det lite som en väntan på att man ska walk the line mot elektriska stolen men att datum inte är satt...någon gång I framtiden...det vet man, men inte när...föreställer man sig att det värsta ska hända så går det förhoppningsvis lite bättre än så! Det är taktiken just nu...siktar på att bli lite mera cool ju närmare det kommer, jag ska öva på lite andning och positivt tänk, det verkar man komma långt på...det och ryggmärgsbedövning. 

På måndag börjar skolan och jag går ner på halvtid på sca, I morgon ska jag banda min sista kulturlämning och synka fältdatorn, sen är fältarbetet för säsongen så gott som klart och jag får vila mina fogar och fötter och sätta rumpan i min nya hemmakontorsstol som är awesome! Ska faktiskt bli ganska skönt, börjar kännas lite här och där i kroppen. 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela