Saur

En fin, fin, varm kväll med duktiga pinnar...

Publicerad 2011-09-29 18:37:30 i Allmänt,

imag0815_1317313 (MMS)

En fin, fin, varm kväll med duktiga pinnar och snäll traktor. En av dom roligare saker man kan göra i traktorn är att spana in husfasader och trädgårdar, just nu är det häckar och buskar som granskas, letar efter en tät, snabbväxande buske/häck som dessutom ska bli hög och va billig, nu skulle jag ljuga om jag sa att kan se allt detta med blotta ögat, men med lite hjälp av Google så...näe inte ens då. men just nu tror jag att de står nån mistel av nå slag högst på önskelistan, eller var de nå annat de hette? Nu är det en emomusiker som pratar på P3, jag har det eller ozzy att lyssna på..uhm, 4 timmar kvar, de ska nog gå.

Dom känner sig hemma på de där veterinärhu...

Publicerad 2011-09-27 21:49:54 i Allmänt,

imag0806_1317151 (MMS)

Dom känner sig hemma på de där veterinärhuset nu mera. Lopphundarna har förmodligen inte loppor utan nån slags inflammation i huden, så nu är det nya kurer som ska i dom och dom ska också schamponeras och duschas varanan dag i tre veckor, heja vad rena och fina dom kommer att vara, och där slutar de roliga med tvättandet. Har en tokhelg framför mig (den här veckan borjar helgen på en onsdag), varannan dag med körning i Bräcke och varannan dag på dille, skoj med omväxling och variation, men i bland kanske de går lite över styr:) men med lite redbull och tacopaj så ska de nog gå vägen med!

hoppla.

Publicerad 2011-09-26 22:58:37 i Allmänt,


saker jag gör på jobbet: klippa häst!

Förkylningen som jag har släpat på under förgående vecka och helg börjar ge mig sig! Skönt! I helgen har jag och Cecilia tapetserat i fina vita huset, blev grönt, skönt och snyggt, med en liten touch of fondvägg. utlovar inga bilder, men när ett rum blir så fint tapetserat som det blev i lördags så borde jag faktiskt anstränga mig och lägga upp en bild! En bild borde ni också få på dom fantastiskt fina spegeldörrarna som jag har gett min kärlek till under dagen, dom blir vita, med en liten naturlig gammaldags finish ( läs; slarvat med spackel och slipning...), sen ska bara golvet in, och lister upp, sen kan man säga att de första rummet i vita huset är helt klart och beboligt! fantastiskt!

På hundsidan har Eko repat sig fint efter att ha fått sina juveler kapade, han har fått hänga med mig på jobbet och de tycker han är mys, VBH Troja tycker dock att det är mindre kul att pappa får all uppmärksamhet och att hon själv måste sitta i hundgård, men eftersom bästa vapendragaren Jaggen gör sällskap så funkar de...ojdå, nu ville hon visst kompensationsmysa lite i soffan....lägga nosen på kanten..ena tassen upp ...och andra....och vips så var hon uppe...hehe..

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela