Saur

bydalen.

Publicerad 2015-04-21 20:14:38 i

Vilka goa dagar vi har haft i Thigersstugan! Ord är överflödiga, lägger upp lite bilder i stället! Kan ju i of nämna den otroliga skareåkningen, solgropen, den hemmagjorda pizzan, myset framför brasan, shoppingen i Åre, stormpromenaden till västfjället och nygräddade våfflor med sylt och grädde...ahh man ville inte åka hem!!
Förkylningen sitter i och i dag har även MR pollen hittat in i mitt huvud, matt och trött. Snart vänder de!

..........

Publicerad 2015-04-17 08:31:06 i

Borta och hemma igen!
Växjösammankomsten var givande, jag var ensam student dag 1 och hade alla tre lärares uppmärksamhet all Day long...tror aldrig jag har varit så på alerten som jag  var under den första 3 timmars föreläsningen, under de 3 timmarna i skogen på em var det lite svårare att hålla fokus och när jag kom hem var jag helt slut, lärorik dag. Dag 2 fick jag sällskap av en annan student, det kändes skönt att föreläsarna kunde dela fokuset mellan i alla fall två olika par ögon.
Efter växjö blev det en sväng till götet och sedan en sväng till Johns gudmor Elna, där cruisade vi runt i samhället och åt kakor, härlig kvinna, 92 år, pigg,  på hugget och bangar inte på en whiskey innan en åktur i fin bilen, det tänkte däremot angelica 28 år göra, men det gick förstås inte för sig!
Jaha, väl hemma hann jag springa ett intervallpass och känna mig stark innan en kråka flyttade in i min hals. Jag tror att den botas bäst med lite fjällluft och kanske en skvätt vin, så i kväll far vi till bydalen och hyser in oss o thiger stugan! 

on the train....

Publicerad 2015-04-08 19:24:17 i

Så sitter jag på tåget mot växjö, igen. GIS kurs står på schemat i dagarna två och det ser ut att bli gött väder, 15 plus och solsken, sämre kan man ha det när man ska vara ute och mäta i skogen. Efter växjö tar jag tåget västerut så kommer john ner och vi kör en helg i Göteborg,  nästan som semester! Det är kul att vara på vift, men nu är jag åksjuk, inte min grej att åka tåg baklänges, särskillt inte efter en köttebullemåltid i bistron. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela