Saur

Bra flyt

Publicerad 2017-05-30 21:49:42 i Allmänt,

Att jobba två-tre dagar, vara mammaledig resten och sen aktivera sig med en tävling och lite häng på helgen måste vara den ultimata veckan! Och tanken är att veckorna under min sommar och höst kommer att vara typ så, så himla bra!


I helgen sprang jag vildhussloppet 12 km i varierande terräng! Gick över förväntan! Jag har ju haft lite känningar när jag sprungit efter graviditeten, men sista månaden har det känns bättre och i veckan som var sprang jag mitt första längre pass på 13 km och då tänkte jag att en tävling på tolv borde ju gå också, och det gick det! Hade en hyffsad fart första 3 km, sen gick det sakta utför, men tanken var väl inte att det skulle gå särskilt fort utan att mitt hjärta och mina lungor skulle få kämpa på och att mina ben skulle få sig en genomkörare, och det fick dem sannerligen, men dem höll ihop det bättre än vad jag trodde och det var kul att få ta ut sig riktigt i ett par löparskor igen! Till helgen är det Sundsvall trail 8, 28 eller 49 km, är sugen på 28 men inser nog mina begränsningar och kör 8 km...

Odd har matvägrat i 2 dagar, vet inte om det är tänder på g eller Johns hemlagade torsk han inte uppskattar, de gånger han får i sig något är när han får greppa skeden själv och "hjälpa" till att föra den in i munnen, ha ha, mat all over the place minst sagt! 

Rollin

Publicerad 2017-05-22 22:34:27 i Allmänt,

Sista veckan har gått i en quickstep...jobb, utbildning i ösd, skola, 2 dagars träff i Malmö, bullbak, kosläpp, jobb, hårklipp, lite träning och lite vardagsfix däremellan är annat än mina halvsofta föräldrardagar som jag har haft under vintern, roligt med lite action, men efter morgondagens jobb ser jag framemot att få hänga med min lilla guldklimp och bara gunga, bada badkar, söla med mat, mysa på golvet, klappa fint och gosa!


Några ord om träffen i söder, jag saknar att vi inte har bokskogar i Norrland, löv them. Ekplantage finns det visst och är man godsägare har man råd att sköta om dem också. Det är varmt i skåne. Hybridasp kan växa snabbt. 
Kulturlämningar kan man köra över och göra väg utav i Skåne (det finns så gott om dem), medans jag ägnar mina dagar att skydda dem ifrån maskinen här i norr. Sverige är avlångt. På flyget gillar dem att dela ut ostfralla, munkar och te. 

Kosläpp: alla bullar gick åt (typ 750 st). Perfekt ko-släpp väder. Kul att stadsfolk kommer ut och upplever lite lantismiljö!
Bra dag!

Odd: rullar inte, sitter inte, kryper inte, står upp om han får hålla i handen, gillar att känna på folk och hundars ansikten och pussa lite, gillar katrinplommon och chiliconcarne, är snart 7.5 månad, trots kniper sin lilla mun när vi försöker lura  (22.22...tur) honom att skratta, sov från 21.00 till 06.30 i går natt (halleluja), är typ det bästa som hänt mig. 


Snabbve

Publicerad 2017-05-14 23:26:47 i Allmänt,

.....var jag inte i går, det känns att lungorna har fått jobba dåligt på slutet, fick typ kramp i ena lungan efter 1 km, och benen kändes som stolpar. Men det var ändå kul att springa och att få tävla igen, jag saknade det så förra sommaren! Tiden blev strax över 24 min och det är väl typ det sämsta på några år men ändå under 25 min som var målet, och med några fler mil i benen, något fartpass och flera snabbtävlingar så ska jag nog lyckas kapa tiden på 5 km med några minuter...hoppas Jag!


I dag körde jag i gång fältjobbet på SCA, 4 grönrisplanteringar och gulaschsoppa i termos, gillart! Söndagsjobbar eftersom jag ska på både SCA utbildning och ner till Skåne på skolutbildning till veckan och John lägligt nog var hemma i dag och kunde hänga med Odd, blir lite pusslande men förhoppningsvis kommer det att gå bra att få ihop schemat framöver. Jag vill ju inte att Odd ska flänga runt för mycket, men hänger han antingen med mig, John eller farmor så känns det som en bra lösning!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela