Saur

29 september och bf!

Publicerad 2021-09-29 08:53:57 i Allmänt,

Noll dagar kvar till beräknad bebis! Men ingen bebis i sikte än...den har några timmar på sig, men mest troligt blir det kanske ändå inte i dag det sker. Och just nu gör det inte jätte mkt, i måndags kväll smög sig en förkylning på mig och i går låg jag däckad med huvudvärk, halsont och onda bihålor, halsontet släppte framåt kvällen så det var skönt, drack säkert 3 litet honung/citron vatten och det kanske hjälpte lite. Ska köra samma kur i dag och soffläge så kanske jag är frisk fore förlossning i morgon...eller fredag, eller några dagar senare. 

Känner mig ännu inte jätte less på att vara gravid, inte nu när jag vet att det bara rör sig om dagar kvar. Sen har jag nog inte riktigt hunnit bli riktigt less för mina små juveler utanför magen håller mig i gång, just nu både dag som natt, så dagarna rullar på utan att jag hinner känna någon slutampstristess...får se om den kommer nu när jag börjar gå på övertid. Allt är så gott som fixat förutom  spjälsängen som ligger i Johns händer, eftersom vi köpt en större och högre säng till oss måste bebisens säng modifieras en aning, höja botten och ta bort ena långsidan så att jag kan amma på natten utan att behöva få ryggskott, John som ändå bygger hus sa att det fixar väl han i ett naffs....för några veckor sen:) jag har som plan att stanna på vårdhotellet någon/några dagar efter förlossningen så sängen är säkert på plats när vi kommer hem.

Cyklade och gympade nog mitt sista pass i söndags, 30 min cykel och 30 min preggostyrka. Har gått några promenader till förskolan med barnen i vagn, men det känns i fogarna så borde låta bli...men har saknat det och det är så skönt att komma ut och få lite luft. Följer folk på insta, en del springer efter 5 dagar och en del 6 månader, har ju varit närmare 6 månader än 5 dagar för mig tidigare så får se hur det blir denna gång, 2-3 månader blir det säkert, men lite rullskidor och trainer kan det nog bli ganska snart efter, eller ja, det har ju funkat förut i af, och lite mammamage och funkisstyrka. Saknar att träna, får ser hur suget är när bebin är ute och det är tre kids som ska roddas om dagarna, hoppas på en nöjd och sovglad bebis!

Odd och Olga ser framemot bebisen i magen tror jag, Olga springer omkring med dockan och Odd vill pussa och prutta på magen. Tror att det kommer att gå bra. 

Nej nu blir det grötkok och lämning av barn och sen uppladdning inför det som komma skall, det är så spännande att det kan hända närsom nu! Snart får vi träffas vår tredje lilla baby!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela