Saur

1 maj

Publicerad 2022-05-01 08:39:06 i Allmänt,

Efter Olga föddes kändes 1 blogginlägg i månaden rimligt, nu känns 2 inlägg i halvåret nästan orimligt men ska göra ett försök!

Hilding växer så det knakar, absolut störst av mina bebisar. Han sover helt okej (om han får ligga bredvid mig på natten) äter som en häst, sprattlar runt på golvet och har precis lärt sig att sitta så pass stabilt att han kan sitta och leka med något i händerna. Han har också börjat ta sig runt i rummet och rullar hej vilt fram och tillbaka, han blir i princip aldrig uttråkad, mest troligt för att han har Odd och Olga som far runt som pingpongbollar, han har börjat visa lite missnöje om Olga tar hans leksak, helt rimligt ändå. Den 23 april blev han döpt, Nils Hilding Saur. 

Olga drog I måndags ner en näve tuggade jordnötter i vänster lunga, vi fick åka ambulans in och cs 20 jordnöttsbitar fick plockas upp, efter en natt på sjukhus och några timmar hemma kom febern och vi fick åka in igen, lunginflammation, med antibiotika och luftrörsvidgande blev statusen bättre och efter två dygn fick vi komma hem igen, Olga pigg och glad igen, det känns som hon växte ett halvår under de dagarna, min lilla tjej...

Påsken firades i tänndalen och i vigge, 15 grader och solsken, fantastiskt väder som bjöd på heldagar ute i längdspåret och slalombacken, jag och John skulle behöva ha klonat oss alternativt ha en jagade efter Odd med oss...men vi löste det ganska bra, mkt tack vare att Hilding var nöjd med att sitta i vagn och Olga inte är en rymmer. Odd avslutade slalomsäsongen med att få till några svängar i backen, i gräftåvallen åkte han hela backen själv, snowslush snö är perfekt när man inte har så mycket tills övers för att ploga. Jag fick även till några fantastiska skateturer på morgonen. Som balsam för själen. 

I går sprang jag min första runda i skogen på em evighet, kände av baksida lår/skinka hela 5 km rundan, vilket förtog lite av upplevelsen, men jag njöt ändå, att få komma ut och springa i skogen är något jag längtat efter i i 1,5 tid så det var en liten milstolpe.
Min rygg är rätt klen och min bål är ännu klenare efter senaste årens graviditeter, vilket gör sig till känna i princip så fort jag tränar, men tänker att det inte blir bättre av att jag sitter stilla heller, så jag ska försöka köra på med mera funktionell styrka och kortare konditionspass, helst hade jag sett att ekvationen var tvärtom hehe, men ja till hösten kanske. 




























Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela