Saur

tisdag

Publicerad 2018-05-22 14:38:35 i Allmänt,

Veckan i Olofsfors på traktplaneringsutbildningen var mycket bra! Solen sken i princip hela tiden, dagarna var fyllda med lärorika ämnen och kluriga övningar, veckan avslutades med en examination och det gick vägen det med. Hann med några morgonturer i joggingskorna, men sen hann jag knappt hem innan jag åkte på den första förskolesjukan...magsjuka deluxe, tack för den. Hade tänkt springa stenstadsloppet i kväll men får passa på det, typiskt, såg som framemot det, men orken är lika med noll och då är det ju dumt att dra på sig en numerlapp. 

Exjobbet är inskickat för en sista genomgång av handledare och i morgon skickas det in för betygsättning, hoppas att det håller hela vägen. Nästa onsdag flyger jag till Växjö för att redovisa, högst troligt min sista resa dit, känns mest bra men ändå lite sorgligt, har ändå tyckt om resorna söderöver.

Sommarvärmen har tagit oss med storm här i Sundsvall, 25 grader i maj och varma vindar? Ändå skönt med en rivstart på sommaren och lämpligt att jobbet har kommit i gång lagom mkt så att Odd kan bada balja utomhus om morgonen och vi kan äta frulle i solen.

Till helgen åker vi på Saur-säktträff i Snåsa!
Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela