Saur

update

Publicerad 2019-05-17 07:27:00 i Allmänt,

Fredag i dag och vi har checkat ut för helg, flexar lite med tiden så att Odd får vara hemma en extra dag, så får jag ta mig ut i fält på söndag i stället, bra med förtroendearbetstid när man har småbarn, vet inte hur vi skulle ha fått ihop det annars, John som i princip är borta mellan 07.00 till 17-18.00 och vanliga kontorstider för mig på det + en timmes restid hade varit svårt...Odd hade fått flytta in på dagis och jag som helst hade velat att han ska vara hemma på heltid hade inte fixat det.

Nu har röjnings och planteringssäsongen dragit i gång i Medelpad vilket är kul, full fart och flera dagar ute i fält för mig, vinterns kontorsjobb har gett mig bra perspektiv på vilket bra jobb jag har under fältsäsongen!

Träningen då? 1 månads i princip helvila och hosta och halsont som vägrar ge med sig och så fort jag är på bättringsvägen tar det om...Nåväl, jag har tackat nej till team sweden draghund i år och några löpartävlingar blir det inte heller i sommar så jag är inte så stressad över det utan längtar mest ut för att få lufta kroppen och hjärnan OCH för att få testa min nya heldämpade cykel som jag tror kommer att rulla fram som en dröm på stigarna. 

Valparna har fått flytta från farmor hem till Grindstugan nu, hade Eva fått bestämma hade dem nog fått bo kvar allihop hos henne livet ut, men för att påbörja separationen lite lätt får dem bo hemma hos oss de sista veckorna så kan hon komma och hälsa på när hon saknar dem för mkt:) 
Alla valpar är bokade  (förutom en tik som vi har fått återbud på) verkar få komma till riktigt bra hem, alla kommer att gå mer eller mindre i drag och det tycker vi känns himla kul! 
Det lutar fortfarande åt att vi behåller två grabbar, Harry och ....änsålängenamnlösblåhane, den ljusaste och mörkaste hanen, lättare att se skillnad på dem. Harry är mitt val, mörk och fin, lugn och cool var han tills för någon vecka sen...nu har han blivit vild...hoppas han coolar ner sig igen. 

Odd har blivit lång och fått en proffsbedömning som just nu lutar åt latebloomerdeluxe, mkt brukar hända sista sommaren innan tre år sägs det så vi får se om talet börjar rulla i gång innan hösten, John började prata när han var fyra så Odd kan nog få ett extra år på sig han med, han verkar nöjd med livet och älskar att sparka runt på sin sparkcykel som John har köpt åt honom och att springa ut på vägen. Skönt med sommarvärme och kunna springa in och ut ur huset utan att bylssa på massa kläder. 
Nu blir det grötfrukost. So long.
Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela