Saur

Mera tävlingar.....

Publicerad 2014-02-25 20:53:00 i Allmänt,

Nu är SM i combined, linkörning, pulka och stafett avklarad! Kan glädja er (och mig) med att berätta att jag o Frank numera är två SM medaljer rikare, känns riktigt skoj! Särskillt combined bronset (en halv sek upp till guld, jodå!) eftersom frank har varit lite tvekis till både masstart och pulkadragning, men nu fick vi till ett fint lopp med knappt något strul, heja Frank!
SM silvret stafetten var en fin resa det med, John och Eko tar ledningen på första sträckan, jag och Frank tappar en placering men lyckas hålla resten av dom hungriga, jagande bakom oss och Danvind kämpar med Ziwan ända in i mål och silvret var vårat:) halleluja. Pulkan och linkörningen pratar vi om nästa år när vi har finslipat på lite detaljerna...detaljer som hur man drar en pulka i uppförsbacke, det kan va bra att kunna som draghund.
Ja det är ju kul när det går bra. Just nu regnar det ute och är fem plus grader, skidmotivationen ligger i dvala men än är inte säsongen slut. Vi ser fram emot vindelälvsdraget och långa SM i Kiruna + all fin skareåkning och fin fjällturen.
 
På jobbet rullar det på och i dag fick jag hopp om framtiden, vi har två praktikanterpojkar som är i yngre tonåren, dom är hjälpsamma, noggranna, arbetsvilliga och trevliga. awesome. dom är allt som man vill att praktikanter ska vara, pensionärerna har berömt dom hela dagen, slöa 2000 talister? icke då.
Har jag sagt att jag kommit in på en kurs i vår? mark, vatten och flora heter den, känns bra, biologi var ju favvoämnet i skolan, det är nog bra att börja läsa om något man har positiva minnen till.
såja! på återseende.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela