Saur

19 februari

Publicerad 2020-02-19 12:49:19 i Allmänt,

19 februari och denna vinter går nog till den isigaste vintern i historien. 
I går resignerade jag och köpte dubbar till Odds skor, blank is på hela gräsmattan, nu börjar dock solen komma fram och värma en del så fortsätter det så här så får vi snart barmark, hellre det än is...men helst snö förstås.

Förra veckan åkte vi upp till Jämtland för att träffa delar av släkten som var på besök och sportlov! Vi hann med en slalom premiär för Odd, han tyckte att rullbandet var roligast och hade helst sluppit skidorna, så han skiddrillades i 20 min innan han fick som han ville, dvs springa nedför backen och åka rullband upp. Jag och John fick en timmes åkning i backen och hann både pussas i liften och träna vinklar i pisten, kul med slalom...synd det bara blir ca 1 åk in året, men lär nog kunna bli lite mer när barnen bli större!

Efter en veckas förkylning ansåg jag mig i dag hyffsat frisk och sprang min första 5 km på ca 1.5 år, kändes bra i 3 km sen kom jag på hur jobbigt det är att springa och att det gör ont att springa på hårt underlag. Men ändå skönt och uppfriskande, löpning är ju den bästa, effektivaste och roligaste träningen tycker jag, efter löpturen sov Olga vidare och jag har hunnit med att tvätta, diska, dammsuga och skaka alla mattor, sorterat gammal post och fyllt i tråkiga papper och ätit lunch. Sen fick jag väcka barnet för att hon ska hinna äta och bytas på innan vi ska gå och hämta odd på förskolan. Olga verkar ha fått sin brors humör, glad för jämnan. Nu har hon börjar tappa fokus när hon äter när Odd far omkring hemma och suger på sina händer mer eller mindre hela tiden, vägrar nappen men jag tycker inte att hon nödvändigt vis måste ha en napp eftersom hon är nöjd ändå.

I morgon fyller jag 33 år och med lite tur får Olga en kusin på sin mors födelsedag!

















Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela