Saur

...........

Publicerad 2011-10-28 09:27:53 i Allmänt,

Morgon stund har havregryn i mun...

Sista jobbdagen innan helgen och det känns givetvis bra, matlådan står på spisen (köttbullar och makaroner), och det är så där lagom kallt i gula huset så man blir lite vit om tårna om man inte har tofflorna på sig.
I helgen ska jag och John åka ner på draghundssportförbundsstämma i Sthlm, stort, bra med miljöomväxling, eftersom Troja har opererat bort en liten knöl på benet och är ihopsydd så ska vi se om även hon också kan följa med, bra med lite miljöträning för Trojamojabitchen.
Sen sist så har vi hunnit med en tur till storhallen, där testade vi att racea med hundarna på kyrkspåret och hej vad de gick bra! Mjuka fina spår för tassarna och torrt och cykelvänligt för oss bak på släp, vi tycket att det är himla skoj att se att vi har tre hundar som är taggade och arbetsvilliga, egentligen är det ju som att ha tre gröngölingar, eller man märker ju att Eko är erfaren och duktigt inkörd (tillskillnad från småglinen som springer rakt fram i stället för höger eller vänster i korsningarna:)), men det är ju ändå lite chansning när man tar hem en ny hund! Men om hundarna skippar att tjyvpara sig, skaffa lopper, skabb, och små bakterier i huden, slutar att göra illa benen, få ont i ryggen och få problem med kulorna i fortsättningen så kan de här blir en riktigt skoj säsong!:)

Troja evil eye...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela