Saur

Hej hej

Publicerad 2020-09-19 08:09:06 i Allmänt,

Olga har gått från baby till ett litet barn, 10 månader om knappt en vecka. Hon vinkar och säger hej och hejdå och har tagit sina första stapplande steg, i bland drar hon till med mamamammama men oftast tittar hon på lampan när man frågar vart mamma är. Hon kryper omkring likt en liten vilde och undersöker allt är hemma, kylskåpet, dammsugaren och trappan är favoriterna och att trockla sig ut igenom dörren ut på altanen, det kan nog komma att bli en liten äventyrare av henne. Nu sover hon betydligt bättre sedan jag slutade nattamma, oftast sover hon från sju, åtta på kvällen tills 05.30, då kan hon ligga och mysa en timme innan vi går upp, jag hade så klart gärna sovit lite längre men jag tror att det kommer och jag är glad över att inte behöva vakna varannan timme om natten längre, vet att Odd har haft sina perioder med tidiga uppstigningar med. 
Odd har tack o lov också sovit bra sista tiden, han har haft en period med uppvak sen Olga kom till världen, men nu sover han i regel hela nätter. Odd har mat-strejkat i några veckor men i går vände det och han slevade i sig två tallrikar gröt UTAN äppelmos och sedan två lasagneburkar på det! Olga äter på bra, bäst är mat hon kan plocka i sig själv, eller mosad potatis med någon sås till, ris går bort. Jag har börjat göra grötpluttar som hon kan pilla med, så nu har vi rätt behagliga (men söliga) frukostar när hon kan få i sig morgongröten själv. 
 
Haha, ja barn, sömn, blöjor och mat, det är väl det mitt liv kretsar kring nu. Är glad att jag är hemma på heltid ett år till, vet inte hur jag skulle ha fått ihop det annars, Odd har varit inne i en rätt intensiv period med mycket ljud och mycket energi och Olga som är som en liten virvelvind. Men jag ska i allafall i väg och sätta pinnar några helger så att jag får vila upp mig, egentid i traktorn, det ska bli så skönt!

Jag har anmält mig till härnö trail 21 km, och de sista helgerna har jag faktiskt fått ihop några långpass på runt 17-19 km utan större känningar, hoppas på att få till något även i helgen och sedan några bra pass i veckan, så kan jag vila mig i form sista veckan. Det blir bra!








Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela