Saur

januari?

Publicerad 2020-01-20 15:47:20 i Allmänt,

Fortsatt ingen snö i sikte hemma, så i helgen som var tog vi med farmor och åkte upp till fjälls och stugan i Tänndalen igen för att få lufta hundarna och för att få åka lite skidor.

Och skidor fick vi åka, både i sugande nysnö, på stenhård manchester och i stormbyar, två långpass på tumanhand med farmor som barnvakt och ett transportpass till och från Ramundberget där Odd inledde sin slalomkarriär igenom att testa på rullbandet upp för att sedan springa ner, nästa gång blir det kanske med skidor på fötterna, och farmor på 84 år fick rasta av sig på skidorna en timme. Olga sov sig igenom helgen i vanlig ordning med kortare avbrott för mat och klip i kinden. Hon börjar bli rund och go och har vuxit ur sina första byxor min lilla goboll! Odd är fortsatt väldigt förtjust i lillasyster och går all in på pussande, kramande och hålla i handen

Måndag i dag och halsen har börjat klia, kroppen fick förmodligen en chock av all motion i helgen. Nästa helg är det tänkt att vi ska tävla i åsarna så förhoppningsvis är det bara en en dagars sjuka. 







Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela