Saur

balans

Publicerad 2019-08-27 06:49:42 i Allmänt,

I helgen åkte jag och Cecilia upp till Åre med cyklarna. Ett sista minuten beslut som blev väldigt lyckat! Lördagmorgon vaknar jag i ottan och googlar mtb turer i närheten, får upp issjödalen och pyramiderna som förslag och en gröttallrik senare var vi på väg! Klurig, trixig men rolig tur! Glad att magen och benen går med på att ta sig ut på lite äventyr fortfarande, några timmar på cykel går bra, att gå går så där och springa försöker jag inte med. Första gången jag tog mig runt på den turen och landskapet var verkligen speciellt!

Väl hemma i lägenheten blev det sen lunch, en tur på byn och middag på werzens innan det var dags för sängläge. 
Dag 2 testade vi på de nya xc slingorna i Björnen, roligt och bra teknikträning, sen cyklade vi mot fröågruva och byxtjärn innan vi vände hemåt, också en väldigt fin tur! 

Härlig helg och skönt att andas in lite fjällluft! På måndagen var både huvud och kropp lite trött, förvaltningsdag på jobbet betyder sitta still och äta konferensgodis i 8 h, det passade mig bra. 

Gravidstatus då? Jo då v.29 har jag steppat in i och det börjar kännas på, ligament och sånt töjs ut och bebin sparkar på där inne, magen växer och jag längtar till november. Har kommit in i en boande-fas, vill köpa ny säng  (160 cm känns väl smalt, borde minst ha 180) vill ha en myssoffa i köket eftersom vi aldrig sitter uppe i vardagsrummet, tänker att det blir mysigt och hänga där  i soffan i vinter med småttingarna efter att vart ute och pulkat med Odd i kylan. Har kunnat träna helt okej, cyklat en del, åkt lite rullskidor, kört lite crosstrainer och roddmaskin på ljustorpsgymmet (ok, två gånger) och besökt sjukgymnast Elin som ska hjälpa mig aktivera min högst inaktiva baksida och låsa upp min spärrade bröstrygg. Hade en del höft problem efter Odd och tänker att jag ska försöka ha lite framförhållning nu och göra det jag kan för att undvika för mkt trubbel med kroppen i vinter. 
Med Odd minns jag att jag tyckte att cykla runt stavreviken var en utmaning, så det går nog lättare med att hålla i gång träningen denna graviditet. 

Nu så, har en ny vana och vaknar numera 05.30....alltså kanske lite mer tid för morgonbloggande, just tid till bloggeriet har inte prioriteras riktigt, har fullt upp med att tradera regnkläder, blocketspana soffor, plocka vinbär, pussa på Odd och jobba. 

Go morron.








Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela