Saur

Flytt!

Publicerad 2007-05-29 10:30:39 i Allmänt,

Nu har jag så gott som packat klart! Har nog aningens för mycket packning med mig ner...fick sitta på väska för att få igen den, inte bra...kommer att bli tungt att släpa mellan tågen och antagligen så kommer jag inte ens hitta mellan de olika perrongerna...lär väl bli kvar i stockholm..eller vart bytet nu var...damn..
Tåget går om några timmar och jag gruvar mig lite inför tågresan...har gått och blivit dunderförkyld i natt, ont i bihålerna och snorar och ont i huvet och överallt...lär väl åka på nån influensa eller dylikt...dålig timing!
Annars så har jag fortfarande inte förstått att jag ska åka ner och inte komma hem på ungefär hela sommaren, men det blir ju mera spännande så...
Dem ringde i går i från Äventyrsturismlinjen i Ålsta och sa att det såg ljust ut men att dem ännu inte bestämt någonting, och bara för att jag är dum och skriver det här lär jag ju inte komma in! Fast kommer jag inte in så går nog inte världen under för det...tvärtom....en resa eller tio har väl ingen dött av!

Nu ska jag köpa nässpray och piller så jag överlever resan ner.

Puss och hej!!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela