Saur

nattvakens tid...

Publicerad 2019-10-29 07:45:37 i Allmänt,

Strax v.38 och nattsuddandet har tagit sig till en ny nivå, sover oftast bra till 03.00, sen vaknar jag, måste kissa, kan inte somna om, måste upp och äta en satsusmas eller fil och flingor, kissa igen, sen kan jag eventuellt somna om, efter att puttat bort John på andra sidan sängen, ha vänt på mig 40 gånger och hittat en okej krama kuddenställning för att överhuvudtaget kunna få in luft i lungorna. Att ligga ner är värst, stå och sitta går ändå bra tycker jag. 
Vissa dagar hamnar jag i koma-mode, vill bara hem och sova, jag har ju av någon anledning valt att jobba tills 5 dagar innan bf, eftersom Odd var lite sen tänker jag att även denna kommer att vara det. 3 veckors jobb kvar alltså. Tror jag tänkte att jag skulle bli rastlös av att bara gå hemma och vänta sista tiden, hade jag kanske blivit också.

I helgen gjorde jag ett ryck och tvättade upp alla babykläder, bäddade spjälsängen och städade fram skidorna i garaget. Nu ska bara vagnen byta från sitt till ligg-del, babyskyddet in i bilen och bb väskan packas sen är vi så gott som redo, då är det väl bara att invänta värkar och två barns-chocken.

Har varit lite småförkyld i veckan och haft några mentala breakdown på John, är väl som det ska vara så här på sluttampen. Har fortsatt kunnat skida något pass på rullskidorna och trampat lite på crosstrainern, skönt för mitt psyke om inte annat. Blir det inte halkigt på vägarna ska jag nog kunna ta mig ut ett pass i veckan också. 
Men sen blir det nog mer vilomode, återhämtningen är ju inte direkt på topp.

Jag och Odd var på badhuset i fredags em, hängde i bubbelpoolen med simpuffar, det var festligt! Kan bli babysim till våren med knodden. 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela