Saur

God morgon lördag!

Publicerad 2021-03-27 06:49:06 i Allmänt,

Väckning av Odd innan 06.00 i vanlig ordning, lördag eller ej, innan 06.00 ska vi vakna. 
Jag har börjat lägga mig senaste 21.30 för att orka med, har varit så fasligt trött sista tiden och med två små galningar hemma är det svårt att få en stund att blunda på dagen. 

Olga 16 månader är inne i en riktigt röjarfas! Allt ska plockas med, dras fram, plockas ur sina lådor och strösslas över golvet, jag som tycker att det är mycket att plocka upp i vanliga fall har i princip gett upp, det får vara kaos tills kvällen då jag gör ett halvdant försök till att skapa ordning, tack och lov för soliga dagar som gör att vi kan vara ute en hel del! Ute och ligga i lerpölar och stoppa varenda sten som finns i munnen, ha ha, ja livet med barn är intensivt i bland, men också roligt och när jag tittar på mina små barn som springer omkring så tänker jag att dem är för gulliga! Olga har börjat prata en del, hon härmar många ord och pekar på allt och säger "dääär". Traktor, voff, mössa, baaada, och baadbyxa är annars det som går varmast, hon älskar att ta på sig badbyxorna och hon älskar att bada i bubbelbadet. Hon är oftast glad, dem stunder hon är jäkligt arg skriker hon i 5 sekunder och sen går det över. 
Hon sover fortsatt bra och äter det mesta, det är som att hon redan är en stor tjej som reder sig själv. 

Odd har börjat säga massor av ord och har precis kommit ur en sjukt intensiv period med mycket av allt, ur den fasen kom en lugn gosse som har börjat använda ord på ett annat sätt för att kommunicera med oss, han har även  börjat sätta ihop lite ord, i går var det "blå bil, röd bil" vilket känns stort för så tydligt har han inte gjort det förut! Han har lärt dig dem flesta färgerna och nailar dem oftast, det gör mig så glad att han blir så stolt över att han kan det! Annars är han sååå redo för cykelsäsongen, cykeljackan har åkt fram så nu väntar vi bara på att pumptracken ska tina! Lite slalom har han börjat åka i vinter, han gillar mest liften och rullbandet, svänger lite om motivationen är tillräckligt hög (typ ett lockande rullband), vi kör sele i större backar och en gång har han på eget iniativ velat åka lift själv och då fixade han det galant!

I dag ska vi ta tag i det sista av renoveringen, tillbyggnaden av ett nytt rum på övervåningen, lister ska målas och sättas på plats och em dörr ska målas, sen har vi äntligen ett tredje sovrum på plats!

Sista tiden har det blivit lite sporadiskt med träning och verkligen noll styrka, min höft har krånglat en del så har inte blivit mycket sprungit, måste komma i gång med lite bål och höftgympa. Skidor har vi kunnat åka på skaren den sista tiden, och det är ju tacksamt när skidspåren är isgata! Men nu kan nästan snön få försvinna helt på lågland så att det blir skogs-löp och cykelvänligt!

Ja det var på tiden med en liten update, nu har även Olga vaknar hör jag så vi ska tassa ner och koka lite gröt och rycka i storebror. 
Trevlig helg! 



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela