Saur

Måndag

Publicerad 2016-10-31 09:18:17 i Allmänt,

Återigen måndag, tentan i fredags gick förhoppningsvis vägen, trots en tokstress morgon med sista minuten ammande, bilköer och vägbyggen (så klart när man har som mest bråttom) löpning sista biten till tentasalen för att hinna in igenom dörren en minut innan den bomades igen, väl inne kom jag på att jag glömt lägga pengar i p-automaten...ahhh, men första timmen är gratis så jag skriver för glatta livet klart tentan på en timme och en kvart och undviker en p-bot, skönt! Eftersom John tog sitt faderliga ansvar på hemmaplan och lillen verkar okeja nappflaskan passade jag på att göra en sväng på birsta, amningsvänliga linnen är visst bra att ha och typ miljoners skötbordshandukar, eftersom det ändå var fredag blev det också en tur till candyworld som har alla sorters lösgodis jag gillar, helgen räddad.

Lille namnlöse Odd har visat sig ha ett redigt trötthumör, på kvällen (oftast, i bland även förmiddag) kommer han i gång, från att ligga from som ett lamm i ens famn kommer ett gallskrik utan dess like ut ur den lilla kroppen och han tappar andan för att han blir så arg stackarn, i går körde vi lägg en filt över huvudet tricket, funkade fint och han somnade direkt, får se om det går lika bra i kväll.
Det är häftigt att se hur fort han utvecklas, från totalt hjälplös och noll koll till att kunna fixera blicken och nästan smilea på två och en halv vecka, så himla gulligt!

I helgen motionerade jag mig för första gången på länge! 20 minuter på trainern och 40 minuter på rullskidorna, min forna kondition och styrka är obefintlig och det kan därför med bara gå åt ett håll...framåt. Kroppen behöver säkerligen mer tid för att hämta sig från 9 månaders konkande av bebis och dessutom att föda fram bebisen, så vi tar det piano, men ändå skönt att vara på "andra sidan målsnöret" och inte känna att varje pass går tyngre och tyngre utan att trenden förhoppningsvis går åt andra hållet.
Dagens äventyr blir att såga ner en sälg som ligger tvärsöver en fin stig. Odd får hänga med i en väl investerad bärsele.

Kanske pluggar lite också...kanske. En ny kurs...ledarskap...den är bitig.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela