Saur

måndag

Publicerad 2019-09-09 21:43:14 i Allmänt,

Måndag efter en helg solo hemma med Odd och 5 hundar, inte helt ensam alltså, men solo som i att rodda i allt vardagsbestyr själv, gick ju bra, hann till och med att måla första lagret på staketet som John och Cecilia spikat upp runt gården, nu är det inte bara ett funktionellt staket som håller ungar och hundar från vägen, utan ett snyggt, funktionellt staket. Nåväl, lätt bakslag i dag tror jag, hiskeligt trött. Tog mig i kragen och trampade 30 min på innecykeln och gjorde lite sjukgymnaststyrka i tron om att jag skulle piggna på mig, fail, jag blev ännu tröttare, kanske lite förkylningsbakslag eller så är jag bara gravid och måndagstrött.

Kliver in i vecka 31 den här veckan, jag tänker i bland att jag ska skriva veckopreggouppdates, men det händer ju inte så mkt från vecka till vecka och jag uppdaterar närmare en gång i månaden en en gång i veckan så det förblir en tanke...
Mår i allafall fortfarande bra, har rekordhöga järnvärden (hur hände det?), det snurrar och sparkar på i magen och det lilla livet väger runt 1.7 kg. Har slutat hetsäta och är inte längre konstant sugen på att stoppa något i munen, skönt, förmodligen för att det inte får plats så mkt i magsäcken längre. Har börjat läsa en förlossningsbok, som jag även läste innan Odds ankomst, hjälpte föga. Men tänker att nu vet jag lite mer vad det handlar om, är mest rädd för att det ska gå för fort så att jag får föda i bilen på vägen in (viss risk eftersom Odds förlossning gick snabbt), det går säkert det med....men föredrar att vara på plats med folk i vita rockar. 
Längtar efter att få börja springa i skogen efter bebisankomsten och undrar lite hur jag ska hinna med att springa efter Odd och amma bebisen samtidigt och om Odd ska få gå på förskolan 15 h i veckan eller hemma på heltid, fördel förskola = mammahjärna tänker att det är bra att Odd får träffa andra ungar, rutiner, öva sig på kommunicera och han verkar ju faktiskt tycka att det är roligt. Nackdel = mammahjärtat vill att Odd ska vara hemma med sin familj och tycker att det känns konstigt att skicka i väg honom när jag och bebisen är hemma + dagisbacillerna... 
Så där ja, lite måndagssvammel, ska nog gå och lägga mig strax och hoppas på en hel nattssömn, sover oftast bra men vaknar vissa nätter och har mkt svårt att hitta en skön sovposition. 
I morgon ska vi på habiliteringen med Oddis och se om dem har några tips för oss päron att förstå hans något outsideoftheboxtänk lite bättre och kanske också få honom att förstå oss som har lite mer av insideofthebox i tänket, ska bli mkt spännande. 

Har jag sagt att jag köpt en ny soffa och flyttat ner TV:n till köket? Boar deluxe och förbereder mig på en vinter i amningssoffan på hemmaplan med en stor och en liten vild bebi. Blev bra! 





Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela