Saur

svettigt

Publicerad 2019-07-28 09:05:54 i Allmänt,

Vilka dagar! 30 grader plus och solen skiner, jag och Odd har kört badmaraton hela veckan vid vår egen lilla playa i Röjesjön eller hängt i skuggan på altanen hemma med vattenslangen som bästa leksak! Har också försökt läsa ut en bok, men nu när Odd i princip inte sover på dagarna går det så där, har väl plöjt en sisådär 10 sidor...Odds pekbok med glada och ledsna människobarn, kossa, får och häst har vi däräremot ägnat betydligt mer tid åt, Odd tycker att det bästa sättet att peka på är att hålla i mitt pekfinger och peka med det, så vi pekar...och gnäggar, och romar, bäar och pekar, så då gör vi så. 

Har trotsat värmen och tagit mig ut på 55 min rullskidor och som cykelsällskap åt John på rullskidor, svettigt minst sagt, kan nästan få bli lite svalare bara för att det ska bli lättare att röra på sig...

I går var planen inflyttningsfest i ösd, sen pga brist på barn och hundvakt i sista sek ändrades planen till laleh på skuleberget, men när dem varnade för värmeslag och barnvagnsförbud blev det i stället bubbel och kladdkaka på bryggan vid röje, också bra även om jag hade sett fram emot en kväll i gamla byn med gamla godingar!  

Värmen tar hårt på pojkarna i familjen som fortfarande sover. Blir nog en dag på stranden även i dag, i morgon ska det bara bli 24 grader så vi får passa på! 







Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela