Saur

också SM 2018

Publicerad 2018-03-30 23:18:16 i Allmänt,

Så var även SM veckan genomförd!

Dag 1. Combined med Dino. Gick ju inte alls vidare bra, men hur lätt är det att gå en massstart med pulka när man helst bara vill busa med de andra hundarna? Inte så lätt, ett redigt miljöträningslopp för Dino och ett bra hålla huvudet kallt lopp för mig. 

Dag 2. Pulka med Ebbot. Veckans wildcard (tillsammans med dinos combined...hehe)! Gick riktigt bra! Full fart ut i från start, ett tokigt vägval och pulkavolt efter några kilometrar, ebbot vart lite skraj men kom i gång fint igen och sen gick han fint hela vägen in i mål, lite brydd på pulkan i utförslöporna men det släpper nog om han får en pulkasele på sig! En brons slog vi till med!

Dag 3. Lina med Igor. Ett bra lopp av mig och Igor, strulade med en långsam herre i sista uppförsbacken och fick koppla av linan pågrund av insnurrning i benet, lite trist, men sånt händer. Ännu ett brons!

Dag 4. Stafett! Veckans roligaste tävling, John körde Dino på startsträckan, dem hängde med bra i starten tills Dino stannar och kräks, oklart varför...nå väl, den kommer i mål ca en minut efter tät, Fredrik går ut på andra sträckan och växlar över till som sexa, Igge och jag tar upp jakten och efter några kilometrar ligger vi på en andra plats, Igor ser till att vi håller den hela vägen in i mål efter en hård spurt:) Härnösands försprång var svårt att göra något åt, men en fin silvermedalj fick vi i Sundsvalls bhk med oss hem!

För utom att tävla i skellefteå har vi haft fantastiskt mysigt stughäng med Julia och Arne som bodde, hängde och tog hand om oss, det var kul att få tävla i fyra dagar, nyttigt för småhundarna att få vara med på riktig tävling! Storhundarna kändes lite små sega, kanske var det vindelälvsdraget som satt kvar i benen? Hur som! Nu får dem vila och ut och skrutta på fram tills hösten är tanken, kanske springer någon vårtävling också!











Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela