Saur

onsdag

Publicerad 2017-09-13 21:35:00 i Allmänt,

Jaha onsdag och fortfarande förkyld...jag som hade kommit in i ett bra träningsflow,  det känns som att man tappar allt direkt med en veckas inaktivitet, det gör man säkert inte men just nu känns det så, Planen var att åka upp till veras stuga i bydalen i helgen, träna, mysa, dricka vin, äta go mat....nu ser det ut att bli 40 h pinnkörning i stöde i stället, när förfallet redan är påbörjat kan man ju lika gärna köra ner sig rejält med ännu mindre sömn, dålig mat och noll aktivitet (förutom att fylla på pinnar varannan timme), lite bittert, såg fram emot bydalen, men att sitta småsjuk i en stuga en helg när det krisar på pinnsättare har jag inte samvete till. Så så får det bli.Jag har travat 13 hyggen i dag, det kan vara rekord, 3 av hundarna fick hänga på, känns som att vi ligger efter med hundträningen, andra är i väg och tävlar...våra ser ut som små julegrisar, men jag tycker att dem brukar hitta formen rätt snabbt bara dem får trampa i gång långbenen, och hyggeslöpning är ju perfekt, nytta med nöje. Träningsläger med team Sweden nästa helg i Ramundberget, ska bli kul! Tills dess är jag frisk...peppar peppar...

I morgon blir det hemmamys, matlådefix och lite annat stök med världens goaste 11 månaders...svårt att inte vara kär i sin unge när det enda han gör är att pussas, skratta, kramas och vara allmänt söt, sover och äter bra gör han just nu, han verkar ha en bra tid i livet, bästa bebin!

Kommentarer

Postat av: Emma L

Publicerad 2017-09-14 09:18:14

Gullungen! Jag och min lilla familj var på träningsresa en vecka i kroatien nu precis. Så himla skönt att träna varje dag! Förstår att du saknar det när du är sjuk.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela